veskobravo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поставяне на гресьорка на шарнир
Collapse
X
-
rotdot
Danchojn написа:veskobravo написа:Откъде си ги взел тези полиуретанови маншини ако недай си Боже се наложи да ги сменям моите скоро
Коментар
-
Аз като сменях маншоните, всичката стара грес излезна покрай болта. После поставих маншона. Сега шарнирите са заредени с изключително добър продукт и не смятам често да ги обслужвам. Преди като ги гресирах, леко разтворих маншона и от там си излезе доста от старата.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Аз миналата година смених маншона на единия шарнир и напълних с нова грес. С този шарнир карам вече 95 хил км в БГ, а преди това незнам колко са били километрите.Другия шарнир се разби на 80 хил км и го рециклирах в Казанлък. Досега 15 хил е добре.При следващото рецикрилане на шарнир ще си сложа гресьорки - за експеримент.Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
Аз пък сменям носачи всяка година от сезон до сезон и им отиват само шарнирите. Може би спортните макферсони спомагат в случая и сега съм решил да пробвам с рециклиране да видим колко ще изкарат уж здравите AS METAL Някой има ли представа дали има нещо от сорта на спортни или поне подсилени носачи щото аз такова не намирам никъде по интернета А относно тея гресьорки.... то ако имаше нужда сигурно в завода щяха да ги поставят. А и най малките стружки попаднали там с налягането от гресьорката ще идат "точно на място" и ефектът е ясен. Това са само мои предположения де :DOpel Astra Coupe Bertone Turbo Z20LET 200 hp
Fiat Bravo 1.6 16v 118 hp ПРОДАДЕН !!!
Коментар
-
biricata написа:Аз пък сменям носачи всяка година от сезон до сезон и им отиват само шарнирите. Може би спортните макферсони спомагат в случая и сега съм решил да пробвам с рециклиране да видим колко ще изкарат уж здравите AS METAL Някой има ли представа дали има нещо от сорта на спортни или поне подсилени носачи щото аз такова не намирам никъде по интернета А относно тея гресьорки.... то ако имаше нужда сигурно в завода щяха да ги поставят. А и най малките стружки попаднали там с налягането от гресьорката ще идат "точно на място" и ефектът е ясен. Това са само мои предположения де :D
Коментар
-
biricata написа:Аз пък сменям носачи всяка година от сезон до сезон и им отиват само шарнирите. Може би спортните макферсони спомагат в случая и сега съм решил да пробвам с рециклиране да видим колко ще изкарат уж здравите AS METAL Някой има ли представа дали има нещо от сорта на спортни или поне подсилени носачи щото аз такова не намирам никъде по интернета А относно тея гресьорки.... то ако имаше нужда сигурно в завода щяха да ги поставят. А и най малките стружки попаднали там с налягането от гресьорката ще идат "точно на място" и ефектът е ясен. Това са само мои предположения де :D
Коментар
-
veskobravo написа:biricata написа:Аз пък сменям носачи всяка година от сезон до сезон и им отиват само шарнирите. Може би спортните макферсони спомагат в случая и сега съм решил да пробвам с рециклиране да видим колко ще изкарат уж здравите AS METAL Някой има ли представа дали има нещо от сорта на спортни или поне подсилени носачи щото аз такова не намирам никъде по интернета А относно тея гресьорки.... то ако имаше нужда сигурно в завода щяха да ги поставят. А и най малките стружки попаднали там с налягането от гресьорката ще идат "точно на място" и ефектът е ясен. Това са само мои предположения де :DOpel Astra Coupe Bertone Turbo Z20LET 200 hp
Fiat Bravo 1.6 16v 118 hp ПРОДАДЕН !!!
Коментар
-
в завода няма как да сложат гресорки защото целта е 50 000км и нов.текнорот и те са боклуци,чувам наистина добри отзиви за ас метал.по принцип най -добре е да се вземе от някоя морга оригинален носач със стегнат шарнир и здрави тампони , да се сложи гресорка и да се напълни с грес.иначе на магазина мук или трв
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар