Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за спортни пружини Фиат Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ivailo rachev написа:
    не не е опасен,но има момент,в който колата ще започне да подскача доста по дупките.По принцип не е за предпочитане този вариант,но не е невъзможен.
    Ами зависи по принцип какво търси от колата Ако иска само да я свали става, но ако ги отрежеш и да мислиш, че са спортни си в голяма лъжа Ами тя и със спортните пружини пак подскача така, че не е проблем Ако е само за визията става с рязане, но ако иска да му е твърдо вече е друг въпроса :P
    Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

преди време в някой от форумите се продаваха скоби с които две намотки се стягат една до друга и така колата също става по ниска какво мислите за това
      фиат мареа 103 понита
      спринтер 122 понита
      пасат с 90 умрели понита

Коментар

mimo MS написа:
        преди време в някой от форумите се продаваха скоби с които две намотки се стягат една до друга и така колата също става по ниска какво мислите за това
        Опасничко си е да ти кажа, защото съм чувал, че скобичките се чупят и ако стане в завой какво става не е ясно ...

Коментар

Колеги от Фиат пунто дали ще станат, че имам оферта???
          Fiat Bravo 1.6 16 103hp

Коментар

Tenix написа:
            Колеги от Фиат пунто дали ще станат, че имам оферта???
            Твърдо не

Коментар

mimo MS написа:
              Е то е същото като да отрежеш пружината-не мислиш ли ?
              Fiat Tipo
              Corsa b комби !

Коментар

При рязане има опасност да изкочи от леглото, а при скоба да се скъса скобата и да направи някоя беля
                '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                  При рязане има опасност да изкочи от леглото, а при скоба да се скъса скобата и да направи някоя беля
                  Заварят се едни планки на макферсона да я крепят и няма опастност

Коментар

Valiosport написа:
                    S.W.A.T. написа:
                    ей,всичко е измислено...режеше се,заварява се... това не е шега работа..
                    Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                    KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
                      Valiosport написа:
                      S.W.A.T. написа:
                      ей,всичко е измислено...режеше се,заварява се... това не е шега работа..
                      Аз казвам просто как става здраво, но всеки си преценява

Коментар

темата е старичка, но да доуточним :D много често при Eibach правят Pro Kit за ФИАТ червени, вместо чернии хората се подвеждат, че имат Sportline
                        2015 Renault Megane Expression GT
                        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Не че е стара темата просто няма развитие.Немога да си намеря пружини и това е.Сега чакам един колега да ми прати Ейбах, но то ми се изчака чакането :D
                          Fiat Bravo 1.6 16 103hp

Коментар

Спортните прожини са кът май.На каква цена вървят комплект спортни пружини втора ръка в момента.
                            Fiat Tipo
                            Corsa b комби !

Коментар

Задницата със Pro Kit е абсурд да я изравниш. Или ще трябва да резнеш задните пружини или да търсиш по-ниски. За комфорта каквото и да пише за Pro Kit-а, че се запазвал е пълна глупост. Brava-та ми е с Pro Kit + Monroe Reflex с 15-ки и друса като каруца. Ето 2 снимки да видиш разликата с Pro Kit-а, реално свалят с 2см някъде. Скоро ще ги прехвърлям на Coupe-то да видим там колко ще смъкнат.
                              Прикачени файлове
                              ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                              Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                              Jet Black E46 M3

Коментар

Интересно, че при мен задницата се поизравни като си напълних резервоара над половината :D Същото беше и като имах басКАЦА в багажника. Макар че съм виждал Браво-та с толкова смачкани предници, че все едно са с колове, не с амортисьори- при тях колкото и да я натовариш няма изравняване с предницата
                                Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                                Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                                Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Working...
                                X