За мойта кочина са 340лв с 10 дни доставка и се блазня много ама ще стане ниска, 3 санта са си 3 санта.На работа паркирам само по тротоарите, няма друга опция просто
Еми оглеждай по форумите, а има и колеги които са със спортни пружини и искат да си ги сменят с оригинални. Става и от някои Alfa Romeo, Lancia, Fiat Coupe и т.н, но не се знае дали ще вози както е предвидено, ако не е за съответната кола
Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
колега аз съм с Eibach sport и има разлика във возията,доста по-твърда е обаче е и доста стабилна колата,но пак задницата е малко по-вдигната от предницата.Ето две снимки на моята кола да видиш как стои.
Всъщност може и аз да съм с грешка,знам че са червени пружинитеи до колкото разбрах са най-твърдите и по това съдя че са спорт,ако има някой компетентен нека каже.
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Колега най-добре ги резни малко и хем ще си остане нормално твъдо, хем няма да даваш пари за пружини с неясен произход и можеш да я свалиш колкото искаш :P
Колега най-добре ги резни малко и хем ще си остане нормално твъдо, хем няма да даваш пари за пружини с неясен произход и можеш да я свалиш колкото искаш :P
Този номер с рязането не е ли опасен!!!Мислил съм си го ама....
Коментар