Здравейте колеги,дойде време да сменям амортисьорите,но имам малък проблем,по-скоро въпрос.Та значи,моите амортисьори са от "тънките" 5.5см външен диаметър на цилиндъра, а тези които съм намерил са от "дебелите" от Либра.Въпросът ми е : Ще станат ли,има ли разлика в захващането и наклона на амортисьорите?.Става дума за колата от подписа Брава тд100.Благодаря предварително.Извинявам се ако има подобна теме,но нямам време да търся.Модерирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стават ли предни амортисьори от Либра на Брава?
Collapse
X
-
Каво значи намерил ,отиваш в магазина казваш Вин и ти дават точно това което трябва .По амортиьорите има много дриги неща които трябва да съвпадат не само размера на пълнителя.И мисля че няма да станат защото либрата не е на пладформа Брава/о.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
-
Разбрах вече.Но имам нов въпрос пак по същата тема."Дебелите" амортисьори и "тънките" под един и същ ъгал ли са,и по един,и сащ начин ли се закрепят на автомобила.Става дума вече само за Фиатови амортисьори.И да добавя, от Мара на Брава стават ли.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар