Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Задни дискове от купе на пунто?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Задни дискове от купе на пунто?

Здравейте колеги. Търсих из форума но неможах да намеря отговор на моя въпрос. А тои е: Стават ли задните дискови спирачни апарати от фиат купе на фиат пунто. Какво трябва да се преправи и ако стане номера ще трябва ли да сменя и жилата на ръчната. Благодаря предварително.

Коментар

Стават дисковете градски,те са като на пунто гт.Ще трябва да смениш жилото на ръчната.А до въпроса какво трябва да се преправи,има тема как става номера. :DЕто за да нетърсиш. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43401 Надявамсе да съм ти помогнал.

Коментар

Благодарq колега. Стана ми qсно горе долу как става номера. Само неразбрах като сменqм йилата на ръчната за пунто гт ли търсq или за фиат купе.

Коментар

biankov написа:
          Благодарq колега. Стана ми qсно горе долу как става номера. Само неразбрах като сменqм йилата на ръчната за пунто гт ли търсq или за фиат купе.
          punto gt.аз взех апарати и дискове от алфа 146 но жила сложих от браво хгт
          bravo 1.6

Коментар

Ми колегата по горе ти е одговорил,за пунто гт ти трябват.Сложи и една две снимчици на пунтото да го видим.

Коментар

Working...
            X