Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ръчна спирачка - проблем

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ръчна спирачка - проблем

Ето колеги за какво става на въпрос - когато отидох на технически ми казаха, че ръчната спирачка държи с 52% повече на едното колело отколкото на другото.Като цяло обаче хич я няма - колко пъти съм си карал на ръчна :D (а помеждудругото крачната си е наред).Питах го моя монтьор и той вика: "Бе мани ги тия искат да ти земат парите".Е те хубаво искат да ми земат парите ама обективно погледнато съм си безръчна, а и на техническия неможах да мина.Та въпроса ми е някой има ли представа къде може да е проблема и дали ще ме одрусат много за да го отстранят?Благодаря предварително. :D

- накладки;- натягане жилото на ръчната;- саморегулиращите механизми;Това е общо взето, но няма да е лошо да кажеш и каква е колата. Аааа и майсторът ти е супер, направо можеш да го сложиш за накладка
    Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
    Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

cokata_23 написа:
      - накладки;- натягане жилото на ръчната;- саморегулиращите механизми;Това е общо взето, но няма да е лошо да кажеш и каква е колата. Аааа и майсторът ти е супер, направо можеш да го сложиш за накладка
      :D :D :D :D :D Евала колега, е това е коментар (особенно накрая).А иначе вярно че съм забравил да напиша че колата е Пунто 98-ма.

Коментар

Иначе и аз го имах този проблем, но при мен и като се натисни спирачките, задна дясна неспираше изобщо, и чак 5ти маистор успя да го оправи.
        Fiat PUNTO 1,9jtd+remap

Коментар

Аз имах абсолютно същия проблем.На годишния ми казаха като дръпнах ръчната,че дясното колело ми спира много по късно от колкото лявото.Успях с някаква измама да мина прегледа.Но ми казаха задължително на майстор.Аз не обърнах внимание,един приятел има Браво и той ми вика споко и аз съм тъка те всички Фиат-и имали някакъв бъг и аз се успокоих.Но доскоро!!!Както писах в темата която аз пуснах,бяха си отишли накладките с тях цилиндрите с тях барабаните и спирачната течност.Чудо е,че не се блъснах някъде.Така че сам си направи извода откъде да започнеш.
          Fiat Punto 1.7TD ELX 70hp 1998 г.
          Seat Arosa 1.0 50hp 1998 г.

No one ever really dies

Коментар

Working...
          X