Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

смяна на носач

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

смяна на носач

Здравейте мисля да сменям предния десен носач, ще ме посъветвате ли ка да процедирам по точно как да го сменя благодаря. Фиат браво 1,9 тд 97

Re: смяна на носач

miroslav_cholich написа:
    Здравейте мисля да сменям предния десен носач, ще ме посъветвате ли ка да процедирам по точно как да го сменя благодаря. Фиат браво 1,9 тд 97
    МУГ
    Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

alvanovo написа:
      miroslav_cholich написа:
      МУГ
      Това какво общо има със запитването на колегата?И само за протокола MOOG не произвеждат окачване!!!
      Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
      I am in love with my cars

Коментар

Колега малко ме съмнява, че сам ще успееш да го смениш ...
        Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

miroslav_cholich написа:
          Аз на Мареата сам съм сменял маншони на шарнира, а после и десен носач. Бях го описал в една тема, но биалетите на Мареата са различни от тези на Браво/а.Мисля, че тази тема ще ти помогне да разбереш как да смениш носача (от първото до 14-то мнение, защото после продължава за смяна на карето): http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...er=asc&start=0

Коментар

Replay написа:
            И само за протокола MOOG не произвеждат окачване!!!
            "Една от търговските марки на FEDERAL MOGUL специализирана в производството на части по окачването е марката MOOG, създадена в САЩ през 1919 г., станала днес водеща марка и в Европа"http://www.federalmogul.com/en/AftermarketSolutions/EMEA/SteeringSolutions/Products/MOOG-SteeringSuspensionParts/Moog+Steering+and+Suspension+Parts.htmХайде да си не пишем ей така......
            LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
            LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
            LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
            Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
            Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Те Moog може и да не произвеждат окачване, но аз получих носач и биалета в опаковки с надпис Moog, и като ме пита някой какъв ти е носачът - казвам Мууг.Носачът се сменя много лесно, ако нямаш кора. Развиваш биалетата, сваляш гумата, развиваш накрайника, избиваш го с чука,разхлабваш шарнира, вадиш го като го напъваш с щанга, отместваш главината с диска настрани, развиваш болтовете на носача, махаш стария, слагаш новия и започваш да четеш отдолу нагоре само че сглобяваш. Стягаш всичко много готино, правиш няколко кръгчета с колата, лягаш под нея, и дозатягаш носача на 4-те му болта. За човек, който го е правил - не е проблем да го смени сам. Но двама ще свършат много по-бързо и лесно.

Коментар

mitaka_71 написа:
                Replay написа:
                "Една от търговските марки на FEDERAL MOGUL специализирана в производството на части по окачването е марката MOOG, създадена в САЩ през 1919 г., станала днес водеща марка и в Европа"http://www.federalmogul.com/en/AftermarketSolutions/EMEA/SteeringSolutions/Products/MOOG-SteeringSuspensionParts/Moog+Steering+and+Suspension+Parts.htmХайде да си не пишем ей така......
                Нека да не цапаме темата,но от теб като уважаван търговец на авточасти очаквах подкрепа,а ти се изказваш още по-неподготвен..Попитай някой от вносителите на MOOG с които работиш,къде са заводите на марката за окачване......Няколко са производителите които произвеждат за MOOG,а техните продукти са доста под цената на пакетажа на Федеръл Могул.Предполагам ,че поне за буквата P след номера на MOOG си чувал.По темата - оги го е описъл перфектно,останалите мнения просто са за коша.....
                Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
                Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
                I am in love with my cars

Коментар

Replay написа:
                  mitaka_71 написа:
                  Replay написа:
                  Нека да не цапаме темата,но от теб като уважаван търговец на авточасти очаквах подкрепа,а ти се изказваш още по-неподготвен..Попитай някой от вносителите на MOOG с които работиш,къде са заводите на марката за окачване......Няколко са производителите които произвеждат за MOOG,а техните продукти са доста под цената на пакетажа на Федеръл Могул.Предполагам ,че поне за буквата P след номера на MOOG си чувал.По темата - оги го е описъл перфектно,останалите мнения просто са за коша.....
                  кои са тези производители? да си купувам вече такива
                  Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Утре ще пусна тема за смяна на носач и биалетка на Стило,придружена със снимки.

Коментар

Сори за OFF-а, ама искам да те предопредя да внимаваш какви носачи купуваш, аз и баща ми като сменяхме на моето Браво носачите имаше доста голямо несъответствие при отворите на магарето и тампоните на на новите носачи (по точно гайките), бягаха с около 2-3+ мм и ги наместихме доста трудно. Носачите са на Бърт или нещо такова, около 70 лева парчето (доколкото помня). За качество нищо немога да кажа, защото съм минал 5-6К км.
                      FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps

Коментар

Носачът е ТРВ.Благодя за предопреждението.

Коментар

Working...
                        X