Здравейте мисля да сменям предния десен носач, ще ме посъветвате ли ка да процедирам по точно как да го сменя благодаря. Фиат браво 1,9 тд 97
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
смяна на носач
Collapse
X
-
Re: смяна на носач
alvanovo написа:miroslav_cholich написа:Здравейте мисля да сменям предния десен носач, ще ме посъветвате ли ка да процедирам по точно как да го сменя благодаря. Фиат браво 1,9 тд 97Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
miroslav_cholich написа:Здравейте мисля да сменям предния десен носач, ще ме посъветвате ли ка да процедирам по точно как да го сменя благодаря. Фиат браво 1,9 тд 97
Коментар
-
Replay написа:И само за протокола MOOG не произвеждат окачване!!!LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
Те Moog може и да не произвеждат окачване, но аз получих носач и биалета в опаковки с надпис Moog, и като ме пита някой какъв ти е носачът - казвам Мууг.Носачът се сменя много лесно, ако нямаш кора. Развиваш биалетата, сваляш гумата, развиваш накрайника, избиваш го с чука,разхлабваш шарнира, вадиш го като го напъваш с щанга, отместваш главината с диска настрани, развиваш болтовете на носача, махаш стария, слагаш новия и започваш да четеш отдолу нагоре само че сглобяваш. Стягаш всичко много готино, правиш няколко кръгчета с колата, лягаш под нея, и дозатягаш носача на 4-те му болта. За човек, който го е правил - не е проблем да го смени сам. Но двама ще свършат много по-бързо и лесно.
Коментар
-
mitaka_71 написа:Replay написа:И само за протокола MOOG не произвеждат окачване!!!Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Replay написа:mitaka_71 написа:Replay написа:И само за протокола MOOG не произвеждат окачване!!!Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
Сори за OFF-а, ама искам да те предопредя да внимаваш какви носачи купуваш, аз и баща ми като сменяхме на моето Браво носачите имаше доста голямо несъответствие при отворите на магарето и тампоните на на новите носачи (по точно гайките), бягаха с около 2-3+ мм и ги наместихме доста трудно. Носачите са на Бърт или нещо такова, около 70 лева парчето (доколкото помня). За качество нищо немога да кажа, защото съм минал 5-6К км.FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар