Здравейте колеги.Както разбирате от заглавието чудя се и се мая дали ще стане тази маниполация.Работата е следната.Имам почти чисто нови да не кажа и нови на около 5 месеца амортисьори от Ланчия Делта(мисля че беше-ония малките хетчбеци) предни газови комплект със пружините и тампоните.Абе от до.Мисълта ми е следната-гледам аз моята каляска Брава 1.6 (ланчията сашо е 1.6) и виждам следните прилики.Горе на макферсона захвашането е същото като на ланчията(с трите болта).Окс горе сме перфектни.Свалям надолу и виждам(и измервам разбирасе) че и двата отвора за захващането също са едно кам едно.Та питам ви и ви се моля за отговор да почвам ли разглабянето или не.Какво мислете вие.Ще станат ли или и друго ще има което е от значение освен захващането горе и долу.Надявам се някои който му идва на ум нещо да го сподели ще съм му много благодарен.Мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спешна помощ.Амортисьори от Ланчия на Брава.
Collapse
X
-
Replay написа:Valiosport написа:Разлика ако има ще е долу в разтоянието между двата болта, които се хващат в шенкелаТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Колеги долу разтоянието на болтовете е абсолютно еднакво а що се отнася до тампона както спомена колегата,аз ще си сложа директно тия от Ланчията.Мисълта ми беше има ли разлика в нещо друго или само горе и долу.Защото горе и долу работата ще стане и то перфектно.На мен ми се върти из главата че тия Ланчии са по високи и маи при мен ще се получи кофти с височината.Какво ще кажете имам ли някакъв вариант да разбера с точност колко са дълги и двата и дали имат друго за сравнение освен горе и долу.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар