Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко спирачна течност събира системата на Фиат Брава 1.6?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колко спирачна течност събира системата на Фиат Брава 1.6?

Някои има ли идея колко спирачна течност събира системата на фиат брава 1.6.Грешен раздел -> Преместена. Модерирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
    "ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"

700 милилитра
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
      700 милилитра
      Сигурно ли е като информация това, защото аз като сменях моята на Бравото ми се върти из главата като спомен нещо от рода на 450 милилитра.
      Фиат Крома 1.9 16v+
      Фиат Браво 1.6 16v
      Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

сигурно е :D

Коментар

0.4 без АВS, 0,45 с ABS. Те опаковките и без това ги продават по 0.4 литра. Веднъж купувах спирачна течност и в магазина ми извадиха един каталог за масла в който пишеше че за Бравото капацитетът бил 0.8 л. Вадя си моята книжка на колата, гледам 0.4, пак гледам каталога - 0.8 л. Така че не вярвай на търговци ами най-добре е да си сигурен колко е за твоята кола. Ако имаш книжка в нея трябва да е написано.
          Прикачени файлове
          Bravo 1.6 / 16

Коментар

Имам книжка не сам се сетил да проверя в нея иначе в магазнина ми казаха 1040мл и ми се видя доста затова пуснах темата, а немога да не я сменя защото имам колата от 6г. и никога не сам я подменял , а сега си взех нови предни дискове Брембо Мах и наклаки Техтар и искам всичко по спирачната система да е наред.
            "ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"

Коментар

моето инфо също е от сервизно ръководство...за книжките на самите коли - понякога има грешки...за новото Браво са объркали модела на свещите

Коментар

В мойто ръководство гледам ,че пише 0,4 a със ABS 0,45л. И аз тия дни ще сменям дискове и накладки, та мисля и него да сменя. Между другото как се сменя, че не съм го сменял до сега? От пробките за обезвъждушаване ли се източва?
                Fiat Brava 1.4 12v - '97 / АГУ-Lovato

Коментар

да

Коментар

Working...
                  X