Привет колеги! В най-скоро време ми предстои смяна на предните дискове и накладки на Brava-taКато за начало минах през три магазина в Бургас да проверя как стоят нещата, и резултатите са следните: В магазина на Фиат - ’Александър кар’ ми предложиха дискове марка "RC" и "RAL" все на цена - 28лв.бр. (каза,че и двете марки били италянски), и накладки "LPR" (пак ит.) на - 44лв. После минах през м-н ’Ауто Плюс’ и там ми предложиха дискове и накладки марка "REMSA"(каза,че са испански) съответно на цени 30лв. на диск и 55лв. накладки, даже ми направи оферта - ако ги взема комплект -15% от цената.След това се отбих и през един малък м-н за авто-части (не помня името му) и там ми предложиха дискове марка "FEBI"(каза,че са немски и ми ги хвали) на цена 37лв. , а накладки пак на "REMSA" на 54лв. Поразрових се и тука из форума и гледам, че има и доста други марки - един ги хвалят, а други не! Та вие какви добри дискове и накладки бихте ми препоръчали от личен опит ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за дискове и накладки
Collapse
X
-
Re: Съвет за дискове и накладки
SBK написа:Та вие какви добри дискове и накладки бихте ми препоръчали от личен опит ?
Коментар
-
A1 не внасяха доскоро, може вече да са станали и вносители. Ето една стара тема по въпроса: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=31782
Коментар
-
Аз съм с Текстар и дискове и накладки.Много доволно от към спиране, няма свирене и т.н.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
u_bo
Реклама
Collapse
Коментар