Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Светна ми АБС-а

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Светна ми АБС-а

Колеги днес ми светна лампичката на АБС-а, докато карах и не изгасна повече(лятото пак ми се беше случило, но изгасна след 2-3 километра). Според мен е някой датчик или маса някъде ? някакви предположения и начини за оправяне да ми предложите Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org

И при мен е така колега свети постоянно има дни и в които не свети...мисля като се постопли малко да отида на една диагностика за абс
    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

пробвайте да почистите датчиците които са на колелата,ако са влезли боклуци може да не дава добър контакт,а ако не помогне това тогава диагностика.
      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Колеги и аз имам абсолютно същия проблем беше почнала да свети колата не се караше 2,3 месеца после спря ! и Днеска отново светна и не работи ?? къде са тия датчици на абс / на колелата идеята ми е със снимки да ми покажете моля !
        Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
        Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Дарчик на някой от 4 те колела,на диагностика за да се види кой е,не е скъп,сменяте и готово,аз имах същия проблем но при мен постоянно се включваше АБС,но не светвше лампа и как да разпилея всичките датчици,че да видя кой е,абе ужас,щом свети лампата е лесно на компа и сначале.
          Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.

Коментар

Working...
          X