Днес сутринта пътувах 40 км и след като спрях забелязах, че предният ми ляв тас е стопен и че цялата джанта е гореща. Според мен проблема е в спирачният апарат, най-вероятно задържа. Не съм напълно сигурен, но мисля че и разходът ми на гориво беше по-голям днес от обикновенното. Може ли да ми кажете от какво може да е? Благодаря ви предварително! Колата ми е Фиат Мареа 1997г. 1.6, 103 к.с. , бензин
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Мареа? Предната ми лява джанта е гореща!!!
Collapse
X
-
Re: Проблем с Мареа? Предната ми лява джанта е гореща!!!
TODI написа:Днес сутринта пътувах 40 км и след като спрях забелязах, че предният ми ляв тас е стопен и че цялата джанта е гореща. Според мен проблема е в спирачният апарат, най-вероятно задържа. Не съм напълно сигурен, но мисля че и разходът ми на гориво беше по-голям днес от обикновенното. Може ли да ми кажете от какво може да е? Благодаря ви предварително! Колата ми е Фиат Мареа 1997г. 1.6, 103 к.с. , бензин
-
Разхода на гориво ми се качи значително...Ей сега ходих до бензиностанция и за да заредя и забелязох, че на връщане ми глътна много бензин, а също така след като слязох от колата чух едно "щтрак...щтрак" нещо такова и мирише на феродово вече.......Дано не коства много разходи този проблем.Може ли да мипрепоръчате сервиз в София и от къде да си закупя частите евнтуално? Благодаря предварително!
Коментар
-
Вероятно няма да дойда, а и по всяка вероятност нямам и инструментите защото от скоро съм София......А и проблема има и финансова страна която сег ане мога да реша затовавремено съм спрял колата от движение.Благодаря много за всичко и като имам възможност да оправя проблема ще ви пиша отново ако не е проблем.Благодаря още веднъж!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар