Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заден мост от Купе на Мареа комби?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Присаждането завърши :D сложих си обаче марейските пружини, понеже тези от Купе бяха по-тънки и с по-малко навивки. Всичко пасва идеално, единствено ширината е по-голяма с 4см при Купе и гумите излязоха с по 2см навън, но не е проблем - опряла на тампони задница и не опира никъде, не се и доближава опасно гума до калник. Търся маншони за буталата на апаратите, понеже са скъсани...имате ли идея откъде мога да си набавя?
    '99 FIAT Marea Weekend TD75

Коментар

Steffcho написа:
      Присаждането завърши :D сложих си обаче марейските пружини, понеже тези от Купе бяха по-тънки и с по-малко навивки. Всичко пасва идеално, единствено ширината е по-голяма с 4см при Купе и гумите излязоха с по 2см навън, но не е проблем - опряла на тампони задница и не опира никъде, не се и доближава опасно гума до калник. Търся маншони за буталата на апаратите, понеже са скъсани...имате ли идея откъде мога да си набавя?
      В Пловдив има една фирма Ив-Ди - имат от пиле мляко в тази област.

Коментар

някаква връзка с тази фирма - телефон?

Коментар

Steffcho написа:
          Ив-Ди ООДПловдив - МагазинАдрес: ул. Младост 12Телефон: 032 644 319GSM: 0888 928 424GSM: 0888 928 485

Коментар

Airfan написа:
            Steffcho написа:
            Ив-Ди ООДПловдив - МагазинАдрес: ул. Младост 12Телефон: 032 644 319GSM: 0888 928 424GSM: 0888 928 485
            те са представители на софийска фирма Скорпион

Коментар

u_bo написа:
              Airfan написа:
              Steffcho написа:
              те са представители на софийска фирма Скорпион
              Възможно е, но не съм запознат толкова в детайли. Аз им бях в магазина в Пловдив и са особено добре заредени с много ремонтни комплекти.

Коментар

Да изкажа мнение относно разликата в спирането...никаква :D и ръчната е доста зле спрямо барабаните...забелязвам, че почти не спират сега задните спирачки - има следи по дисковете от спирачна дейност, но за 400-500км предполагам, че трябваше да са поизлъскани вече? Регулатора съм го почистил и смазал...данеби той да си прави шашми но като обезвъздушавахме системата при натиск на педала, отзад си излизаше течност, значи си отива налягане до апаратите...но ми се струва, че нещо не е наред. 2-ро обезвъздушаване не съм правил

Коментар

Steffcho написа:
                  ..забелязвам, че почти не спират сега задните спирачки - има следи по дисковете от спирачна дейност, но за 400-500км предполагам, че трябваше да са поизлъскани вече? Регулатора съм го почистил и смазал...данеби той да си прави шашми :...
                  сега остава да го РЕГУЛИРАШ регулатора - имаше теми как най-добре става, но общото е - натягай пружината докато почне да поднася задницата, после върни 1 идея

Коментар

Може ли да обясниш как по-точно се регулира въпросната пружина? (или някой, който знае)

Коментар

Working...
                    X