Присаждането завърши :D сложих си обаче марейските пружини, понеже тези от Купе бяха по-тънки и с по-малко навивки. Всичко пасва идеално, единствено ширината е по-голяма с 4см при Купе и гумите излязоха с по 2см навън, но не е проблем - опряла на тампони задница и не опира никъде, не се и доближава опасно гума до калник. Търся маншони за буталата на апаратите, понеже са скъсани...имате ли идея откъде мога да си набавя?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заден мост от Купе на Мареа комби?
Collapse
X
-
Steffcho написа:Присаждането завърши :D сложих си обаче марейските пружини, понеже тези от Купе бяха по-тънки и с по-малко навивки. Всичко пасва идеално, единствено ширината е по-голяма с 4см при Купе и гумите излязоха с по 2см навън, но не е проблем - опряла на тампони задница и не опира никъде, не се и доближава опасно гума до калник. Търся маншони за буталата на апаратите, понеже са скъсани...имате ли идея откъде мога да си набавя?
Коментар
-
u_bo
Airfan написа:Steffcho написа:някаква връзка с тази фирма - телефон?
Коментар
-
u_bo написа:Airfan написа:Steffcho написа:някаква връзка с тази фирма - телефон?
Коментар
-
Да изкажа мнение относно разликата в спирането...никаква :D и ръчната е доста зле спрямо барабаните...забелязвам, че почти не спират сега задните спирачки - има следи по дисковете от спирачна дейност, но за 400-500км предполагам, че трябваше да са поизлъскани вече? Регулатора съм го почистил и смазал...данеби той да си прави шашми но като обезвъздушавахме системата при натиск на педала, отзад си излизаше течност, значи си отива налягане до апаратите...но ми се струва, че нещо не е наред. 2-ро обезвъздушаване не съм правил'99 FIAT Marea Weekend TD75
Коментар
-
u_bo
Steffcho написа:..забелязвам, че почти не спират сега задните спирачки - има следи по дисковете от спирачна дейност, но за 400-500км предполагам, че трябваше да са поизлъскани вече? Регулатора съм го почистил и смазал...данеби той да си прави шашми :...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар