Забрави да кажеш, как спира . Разлика с преди?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стоманени/тефлонови спирачни маркучи
Collapse
X
-
Абе при първо натискане ми се стори, че закова много здраво, после натисках по-внимателно. Може би защото през деня карах друга кола, служебна, която спира по различен начин, и бях свикнал на нея. Като минах няколко светофара - бих казал, че спирането не е по-лошо. Може би една идея по-добре. Обаче педалът на съединителя коренно си промени поведението - стана супер мек. При първото натискане - направо щях да пробия пода! Защото натискам както аз си знам, и съм му свикнал. Отделя и малко по-ниско, което малко ме съмнява, че е нормално и си мисля дали не е влязъл въздух, макар че няма откъде, защото смяната на течността е правена с машина, която не пуска въздух отникъде.Ред.: BO, преди да тръгна - "набрах се" много зверски на педала - не изпусна отникъде Мисля, че издържа достатъчно.
Коментар
-
chaveto написа:Не е едно и също. Колко пъти ще прегънеш металният маркуч преди да се скъса оплетката.... и колко гуменият.А гумите не спират да се движат нагоре/надолу. Още повече вътре самият тефлон или каквото е там също не се знае колко ще издържи на огъвания...........
Коментар
-
Airfan написа:chaveto написа:Не е едно и също. Колко пъти ще прегънеш металният маркуч преди да се скъса оплетката.... и колко гуменият.А гумите не спират да се движат нагоре/надолу. Още повече вътре самият тефлон или каквото е там също не се знае колко ще издържи на огъвания...........Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Airfan написа:chaveto написа:Не е едно и също. Колко пъти ще прегънеш металният маркуч преди да се скъса оплетката.... и колко гуменият.А гумите не спират да се движат нагоре/надолу. Още повече вътре самият тефлон или каквото е там също не се знае колко ще издържи на огъвания...........
Коментар
-
Tornado написа:ogi28b написа:За какво триене става въпрос? Ето още една снимка, при свалена гума:A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар