Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблемно спирачно маркуче

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблемно спирачно маркуче

Имах проблем с предна дясна спирачка - беше блокирала и колата привидно беше загубила мощност и беше повишила разхода на гориво значително.Оказа се, че проблемът не е в спирачно цилиндърче, а в самото маркуче. Отвън видимо здраво маркуче, обаче отвътре закъсано, и закъсаният каучук става като клапан. Пуска спирачната течност в едната посока, а не я пуска да се върне - запрятат се скъсаните парчета и запушват маркучето. 10 лв ми струваше новото маркуче. Споделям това, за да знаете от къде може да ви дойде проблем. На мен лично никога не ми е минавало през главата, че може да имам такъв проблем.

То при затягане,обикновенно винаги е това.Аз първо винаги това поглеждам.Сам си написал 10лв ново маркуче.Представи си с какво качество е.
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
      То при затягане,обикновенно винаги е това.Аз първо винаги това поглеждам.Сам си написал 10лв ново маркуче.Представи си с какво качество е.
      Не съм го търсил да е евтино. Всичките са по толкова А и старото не е сменяно досега, оригиналното на колата си беше, най-вероятно откак е станала кола.

Коментар

Стар проблем още от соц.автомобилите просто не си патил от това.Защо се получава - от стара спирачна течност.Подмяната и на две години не е излишна.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
        X