Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шум от сп. помпа при изгасена кола! - Мареа 1.8 ABS

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Шум от сп. помпа при изгасена кола! - Мареа 1.8 ABS

Вчера мой приятел, който кара Мареа 1.8 - 97г. ми се обади и каза, че около спирачната му помпа се чува странен звук. Описа го като звук от мъничко ел. моторче. Казах му, че може да е всичко и че ще го гледаме днес. След 2 часа ми се обади и каза, че звука се чувал и при изгасена кола. Един час, след като е стояла колата, е минал покрай нея и това нещо продължавало да се чува. Накарах го да изкара бушона на ABS-a и след като го направи, каза, че шума е спрял. Тази вечер, ще погледна колата, но без ваша помощ, едвали ще мога да му помогна. Немога да си обясня от какъв зор се чува нещо от сп. помпа при изгасена кола.
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Re: Шум от сп. помпа при изгасена кола! - Мареа 1.8 ABS

reter написа:
    Вчера мой приятел, който кара Мареа 1.8 - 97г. ми се обади и каза, че около спирачната му помпа се чува странен звук. Описа го като звук от мъничко ел. моторче. Казах му, че може да е всичко и че ще го гледаме днес. След 2 часа ми се обади и каза, че звука се чувал и при изгасена кола. Един час, след като е стояла колата, е минал покрай нея и това нещо продължавало да се чува. Накарах го да изкара бушона на ABS-a и след като го направи, каза, че шума е спрял. Тази вечер, ще погледна колата, но без ваша помощ, едвали ще мога да му помогна. Немога да си обясня от какъв зор се чува нещо от сп. помпа при изгасена кола.
    от запекло реле

Коментар

Re: Шум от сп. помпа при изгасена кола! - Мареа 1.8 ABS

u_bo написа:
      reter написа:
      от запекло реле
      Къде да го търсим релето?

Коментар

Релето е вътре в електрическия модул,но проблема е ,че неможах да намеря същото за вграждане и сега си карам със руско изведено извън модула.Има цяла тема за този проблем.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...er=asc&start=0
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
          Релето е вътре в електрическия модул,но проблема е ,че неможах да намеря същото за вграждане и сега си карам със руско изведено извън модула.Има цяла тема за този проблем.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...er=asc&start=0
          изчетох всичко, но гледам, че при вас симптомите са други. При теб така ли се чуваше на изгасен двигател

Коментар

колега при мен симптомите бяха същите /за 8 часа ми скапа акумулатора пред работата/ дадоха ми ток и още като закачих кабелите го чух /макар, че то се е чувало и като я оставях ама кои да слуша/.Та по въпроса за същото реле, случаино го открих /че и по марка дори Сименс/ в ключът за авариини от фолксваген Пасат ама едно към едно.Дано ти помогна.
            Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
            Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

reter написа:
              Tornado написа:
              изчетох всичко, но гледам, че при вас симптомите са други. При теб така ли се чуваше на изгасен двигател
              Точно така се чуваше.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
              X