Колеги имам теч от спирачните цилиндри предните и спирачките са кофти. Това прави ли се? И колко струва?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Теч от спирачните цилиндри.
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:.../кръглото на скицата/leksi написа:Това прави ли се?FIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST
Коментар
-
kluchar написа:Нили говорим ча спирачния апарат и буталото то е долу има компрект за смяна ама трудно се сменя и може да не стане ако е износено самото бутало а и трябват специален инструменти щото има една зегерка вътре и трябва да се извади и сложи внимателноFIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST
Коментар
-
kluchar, ще ми обясниш ли как точно се износва бутало на спирачен апарат То да не жули желязо в желязо, че да се износи Колега не се притеснявай това се оправя само трябва да си намериш ремонтен комплект за такива спирачни апарати На Типото ми единия прахоуловител се беше скъсал и буталцето беше ръждясало, зачистих го със шкурка да се изглади, купих си ремонтен комплект за спирачни апарати (беше 4 лева) сложих новите гумички и до сега още не е имало проблеми :P Не изпуска никаква спирачна течностТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
kluchar написа:Въпроса е принципен а начина е този http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=54682FIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST
Коментар
-
Valiosport написа:kluchar, ще ми обясниш ли как точно се износва бутало на спирачен апарат То да не жули желязо в желязо, че да се износиogi28b написа:Това от опит ли го казваш? Моите дискове бяха 2 мм под минималното, а накладките ми бяха накрая, и въпреки това не ми е текла течност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар