Здравейте колеги, декември месец минавах на ГТП и ми казаха, че предните спирачки са ми слаби, а задните изобщо ги няма Накладките са почти нови и предните и задните, дисковете не са износени, барабаните и те, педала не пада долу и за това изключвам спирачната помпа, сервото също е наред защото като е изгасена и натисна 2-3 пъти педала и тогава става твърд, а като запаля веднага омеква (колата няма ABS) и съм се спрял на "кантарчето" на задния мост ... Само да се пооправи времето и ще го премахна Въпроса ми е след като премахна "кантарчето" и спирачките ще станат 50/50 предни и задни, ще ми отслабнат ли още предните спирачки ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Слаби спирачки Фиат Типо
Collapse
X
-
Със сигурност не махай кантара, защото в завой ще се завъртиш.http://www.pljuvalnik.com
Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.
Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998
-
Valiosport написа:Никой ли не е махал "кантарчето" :DEX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
itan75 написа:Valiosport написа:Никой ли не е махал "кантарчето" :DТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Не съм ги слагал накладките аз, че да знам какви са просто като отворих барабана се вижда, че не са мръднали, запушени тръбички не може да има при положение, че като ги обезваздушавам хвърля много яко течност, помпата също не може да е, защото ако е от нея педала ще пада долу ... Сега като се отопли времето ще махна "кантара" и ще смена спирачната течност и ще видим какъв ще е ефектаТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
marmil написа:Може също така да са и блокирали (задържали спирачни цилиндърчета) ефекта е същия. Ти трябва сам да разбереш какво е точно, или да я занесеш на сервиз. От нас толкова само предположения. Греят ли ти (топли ли са) предните колелета?Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
КИМИ написа:Кантарчето се сменя единствено когато протече, в противен случай липсата на задни е заради помпа и задни маркучета.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
tipo33 написа:Не не е задължително да пада педала!Ама ти си се заинатил на това кантарче и това еТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар