Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лампата на АБС свети периодично

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лампата на АБС свети периодично

Здравейте отдавна не съм писал за проблеми във форума...а проблема е следния:-Давам на контакт абс светва и изгасва паля потеглям и всичко е наред-карам 5-10 минути и когато се наложи да натисна спирачката педала е неестествено твърд тоест натискам педала е твърд и веднага умеква и светва лампата за абс.Нещо ме навежда на мисълта че няма да е датчик ами нещо със сервото на абс-а. Вие как мислите някой имал ли е подобен проблем
    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

никой ли не е имал проблем с абс
    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

И на мен от време на време ми свети лампата за абс и не мога да усетя от къде е.. Проблема ми е подобен на твоя, с изключение че спирачките работят нормално.

Коментар

mitkosoft написа:
        никой ли не е имал проблем с абс
        Кой модел е АБС Тевес или Лукас не е като да не сме имали проблеми оправят се лесно с руски релета?
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

На моята е лукас...

Коментар

Здравейте! Моята лампа свети почти постоянно на абс-а и това означава че нямам абс. Спирачките си работят напълно нормално но просто не работи абс-а! От датчик е при мен на задното колело но още не съм го сменил, колата е моя от 1 седмица :D Та поне спирачки има, пък и лято иде може и без абс известно време!
            Живей живота си, втора серия няма!

Коментар

Е така е, но пък при положение че го има като опция не е лошо да можеш да разчиташ на нея.... :D

Коментар

Working...
              X