Здравейте , искам да попитам за съвет .На задния амортисьор на Типото е разкъсан (по-скоро изцяло износен) долното тампонче.Някой знае ли дали се продават отделно тези тампони и къде.Не мис е сменят 2та амортисьра ()които са оригиналните и са здрави) за някакви ментетеа само заради това тампонче.Търсих на 2-3 места и ми казаха,че не знаят въобще да се продават такива тампончета отделно.Първоначално се чуваше силно удряне метал в метал,но по едно време изчезна.Помислих си,че по някакъв начин гумичката се е заклещила така,че да не става удар,но като погледнах ми изглежда вече съвсем заголено,тоест може изцяло да се е износил.Ще съм ви благодарен за помощта !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тампон на амортисьор
Collapse
X
-
Мога да ти предложа да си намериш някъкво по голямо парче гума и да го изрежеш и да го набиеш в халката на амортесиора.В средата с свредло една дупка и пак със зор да набиеш металната фтулка.Това мога аз да ти предложа и е безплатно.(ако си по сръчен ще се справиш).Каро резервна част и аз мисля,че няма да го намериш.Fiat Tipo
Corsa b комби !
-
pecata написа:Мога да ти предложа да си намериш някъкво по голямо парче гума и да го изрежеш и да го набиеш в халката на амортесиора.В средата с свредло една дупка и пак със зор да набиеш металната фтулка.Това мога аз да ти предложа и е безплатно.(ако си по сръчен ще се справиш).Каро резервна част и аз мисля,че няма да го намериш.bravo 1.6
Коментар
-
u_bo
-
Така,значи проблемът с тампона е решен.Купих от железарията някакви тампони уж за лада 4бр -2,25лв (вървяха комплект).Единствената разлика е че сега са 2 отделни,а не 1 цял,но едва ли е голям проблем.Отворът им почти пасна,с малко масло и по-сериозен напън всичко стана учудващо лесно,без дори да свалям амортисьора от колата.Благодаря на отзовалите се за идеи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар