Решил съм да се поохарча за 2 предни амортисьора и съм се спрял на тези 2 марки, за сега съм намерил на кони модел 8741-1267 спецификация за алфа 145/155 съответно мотори 1.9 jtd i 2.0t q4 на цена около 320лв на парче, за Билщайн намерих само модел 22-040398 б8 спринт, но няма налични нито могат да ми кажат някаква ориентировъчна цена, някой може ли да ми помогне в избора и от къде мога да намеря съответните амортисьори
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Спортни" газови амортисьори - Кони или Билщайн
Collapse
X
-
Аз бих заложил на Koni. Bilstein-a който внасят тук не е това, което трябва да е, да не кажеме, че дори си е доста зле. За пример един приятел преди 4 месеца си взе B6 за Е36-цата и сега и 2-та предни са му изпуснали, а си пази колата не е да кара хамалската. Aко го поръчаш от някъде другаде вече е друга работа. За Koni официален вносител ако не се лъжа са Rudi96. Преди им бях звънял обикновено ги нямат нещата в наличност, но ми казаха, че каквото искам до 2 седмици ще ми го доставят.
-
да стоковите пружини .. утре мисля да сменям тампоните на макферсона и ще тествам неизвестна марка червени пружини свалени от алфа 145 1.9 jtd, ако ми хареса стойката ще остане един яд по-малко Eто 2 снимки на новите тампони кортеко след боя и стойката преди пружините, утре живот и здраве ще снимам с 2те предни пружини'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар