Здравейте.Ето какъв е проблема при интензивно спиране от порядъка на 160 до 100км/ч се появява страшно стържене от предните спирачки.Същото се появява и при градско каране при по честа употреба на спирачки.Дисковете са ми износени на нормата 18,2 накладките не са за смяна.Когато ми се наложи да спра рязко от 160 до 40 например имам чувството че ще ми изхвръкнат предите дискове с апаратите.От какво може да е този проблем.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ужасен звук стържене
Collapse
X
-
Re: Ужасен звук стържене
Tornado написа:Здравейте.Ето какъв е проблема при интензивно спиране от порядъка на 160 до 100км/ч се появява страшно стържене от предните спирачки.Същото се появява и при градско каране при по честа употреба на спирачки.Дисковете са ми износени на нормата 18,2 накладките не са за смяна.Когато ми се наложи да спра рязко от 160 до 40 например имам чувството че ще ми изхвръкнат предите дискове с апаратите.От какво може да е този проблем.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Re: спирачки
kluchar написа:да може да е вярно и от спирачния апарат и аз днес смених накладките и да видим какво ще излезе едната нещо така се е износила на криво че едната страна е на 70 % а другата на -10 " сега спира нормално довечера снимки от накладките другата седмица сменям и дисковетеFIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6
Коментар
-
Темата изпадна доста надолу ,а отговор никакъв.Разглобявах на Бравото единия спирачен апарат и нищо износено и нередно не видях.Преди време бях чел някакви предположения за завираща спирачна течност и нея ще подменя да видим ще се оправи ли.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар