Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

изяде ми гумите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

изяде ми гумите

Имам Фиат Браво тд100 и имам един проблем.Изяде ми предните гуми от външната страна. Преди време в България отидох при майстор да ми види предницата и ми каза , че имам някаква част по кормилната уретба, но не запомних коя беше тя.Имам опасения, че точно заради тази част гумите ми се изтъркаха толкова на криво.Проблемът е такъв, че ако отида на майстор тук ще ми отреже главата.Как мога да разбера коя точно част е за смяна? Благодаря ви предварително.Нарушение на т. 1.1 от правилата на форума.Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
    Fiat Bravo TD100

Може би кормилните накрайници са заминали или не са добре регулирани. Смяната им е лесна и лесно се разбира дали са се скапали, но след като ги смениш трябва да отидеш на реглаж на предницата (20-30 лева)
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Работата е там, че сам в Италия и тук стендът струва ’малко’ повече отколкото в България и ми се иска да мина само с едно ходене на майстор за да ми я регулира а самоят монтаж ще изварша аз.Затова ми трябва по-точна информация относно това как да разбера кое по точно ми е за смяна, ватрешният или ваншният кормилен накрайник.
      Fiat Bravo TD100

Коментар

Е ти щом питаш,значи не си много наясно как да го хванеш кой от двата е дал фира. Така отдалече незнам дали ще успеем да обясним кое е разваленото.
        Фиат Крома 1.9 16v+
        Фиат Браво 1.6 16v
        Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Най-често се прецакват външните накрайници. Чува ли се хлопане като минаваш през неравности, бабуни, павета и прочие? Можеш да ги провериш, като завъртиш волана в крайно дясно положение, така че да имаш видимост и достъп до тях и да ги размандахерцаш с ръка. Ако са здрави, проблемът сигурно е в неправилното регулиране, ако не са здрави имай в предвид, че проблема пак може да е в регулировката. Въпреки цената, бих те посъветвал да отидеш в сервиз. Поискай един преглед на окачването и хората ще ти кажат дали има нещо или не. Не вярвам да е чак толкова скъп прегледа. Тук е 10 лева.
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

ОК колеги, благодаря ви за саветите!Незнам точно кое е заминало но вече си порачах ваншни накраиници.Ще ги сменя и ще отида на стенд да ми ги погледнат и ще видим к’во ще стане.Благодаря!
            Fiat Bravo TD100

Коментар

Working...
            X