Здравейте колеги , разтропа мисе единия шарнир и и се чудя дали да го занеса даго рециклират защото тампоните са здрави само шарнира леко хлопа, а като гледам новите носачи те едвам удържали 15 хил км . Дали ще издържат повече рециклираните носачи по дълго , мисля даги занеса в Казанлък чувам все добри мнения от хора който са ги рецилирали при него?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За или против рециклирането на носачите на фиат
Collapse
X
-
Re: За или против рециклирането на носачите на фиат
гошката написа:Здравейте колеги , разтропа мисе единия шарнир и и се чудя дали да го занеса даго рециклират защото тампоните са здрави само шарнира леко хлопа, а като гледам новите носачи те едвам удържали 15 хил км . Дали ще издържат повече рециклираните носачи по дълго , мисля даги занеса в Казанлък чувам все добри мнения от хора който са ги рецилирали при него?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
-
Искрен написа:Ако тампоните ти са здрави може даги рециклираш, аз моя старият носач мисля даго рециклирам пак ще видим колко ще издържи. но зависи каде ще го рециклират.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
itan75 написа:Искрен написа:Ако тампоните ти са здрави може даги рециклираш, аз моя старият носач мисля даго рециклирам пак ще видим колко ще издържи. но зависи каде ще го рециклират.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар