Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За или против рециклирането на носачите на фиат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За или против рециклирането на носачите на фиат

Здравейте колеги , разтропа мисе единия шарнир и и се чудя дали да го занеса даго рециклират защото тампоните са здрави само шарнира леко хлопа, а като гледам новите носачи те едвам удържали 15 хил км . Дали ще издържат повече рециклираните носачи по дълго , мисля даги занеса в Казанлък чувам все добри мнения от хора който са ги рецилирали при него?

Re: За или против рециклирането на носачите на фиат

гошката написа:
    Здравейте колеги , разтропа мисе единия шарнир и и се чудя дали да го занеса даго рециклират защото тампоните са здрави само шарнира леко хлопа, а като гледам новите носачи те едвам удържали 15 хил км . Дали ще издържат повече рециклираните носачи по дълго , мисля даги занеса в Казанлък чувам все добри мнения от хора който са ги рецилирали при него?
    Ако си само за рециклиране и не е проблем колата ти да стои някъде , докато ги рециклират, опитай с рециклиране. Но си мисля, че като ги свалиш ще излезе и някой тампон, което вече май ще наклони везните като при мен. Но щом избрах смяната на двата носача пред другите възможности, значи съм против
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Ако тампоните ти са здрави може даги рециклираш, аз моя старият носач мисля даго рециклирам пак ще видим колко ще издържи. но зависи каде ще го рециклират.
      темпра 1,9тд

Коментар

Искрен написа:
        Ако тампоните ти са здрави може даги рециклираш, аз моя старият носач мисля даго рециклирам пак ще видим колко ще издържи. но зависи каде ще го рециклират.
        И тук да попитам..Някой знае ли къде в Бургас рециклират носачи?
        EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

itan75 написа:
          Искрен написа:
          И тук да попитам..Някой знае ли къде в Бургас рециклират носачи?
          Аха.В завод "Металик".Там като питаш ще те упътят.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
          X