Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имам ли ABS или не?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не знам от къде си взел колата, но обикновено търговците, ако не работи ABS-a вземат и свалят лампичката от таблото да не свети. Жиците от наклатките нямат нищо общо с ABS-a, те подават сигнал когато се изтъркат до определена степен, за да вземеш мерки за смяна. Освен кабелите за наклатките, трябва да имаш и кабели за датчиците на ABS-a. Когато тази система създава проблеми със секачки режат кабела, компютъра отчита грешка и лампата светва. После свалят таблото, махат лампата и няма проблем, защото няма да питаш защо свети това и онова по таблото. Според мен проблема ти е този.
    Няма начин да няма начин!

Коментар

от пловдив я купих.значи в крайна сметка трябва да сваля таблото ли?
      Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

В крайна сметка - отваряш раздел Сервизи и магазини, виждаш темата "Диагностика на автомобили", свързваш се с човека и той ти преглежда цялата кола, казва ти какво не е наред, и ти вече знаеш какво точно да ремонтираш.

Коментар

А най-точно дай една снимка на онова нещо, което си видял. Така най-добре
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

ок при първа възможност,че тия дни съм до 20:00 на работа,когато съм почивка ще я снимам.
            Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Working...
            X