Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имам ли ABS или не?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имам ли ABS или не?

допреди малко мислех,че нямам абс,проверих си книжката и видях,че трябва да имам,проверих кой е бушона,че нещо не се включва,той е здрав,не е изгорял.защо абс не се включва?един съсед ми каза,че имало долу някакви жички,които се свързват към накладките,честно да си кажа,за пръв път чувам за такива жички.какво е вашето мнение?става въпрос за колата от подписа ми.Допълнено заглавие.Модераторски екип на Fiat-bg.org
    Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Не гледай книжката,гледай под капака какво имаш.Имаш ли АБС апарат или си без?
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

имам една кутийка и на нея пише fuse abs или нещо от сорта.

Коментар

а и на таблото си имам лампичка абс,но не иска да свети

Коментар

Колега, я първо виж ТУК. После може и да не питаш за АБС.

Коментар

Виж самата помпа каква е.Трябва да е от тоя тип.
            Прикачени файлове
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

ogi28b написа:
              Колега, я първо виж ТУК. После може и да не питаш за АБС.
              имам,но нещо не е както трябва.

Коментар

такава кутия нямам,но може да е махната от предишния собственик,защо тогава имам лампичка на таблото?

Коментар

Колега, една молба имам. Не пускай нов пост за всяко изречение, което искаш да напишеш. Предварително ти благодаря. По темата - не произвеждат различно табло за модел с АБС и за модел без АБС. Всяко табло съдържа всички лампички. Дори табло за Браво 1.8 има лампа за подгревни свещи като на дизел. А Браво 1.2 има лампа за отворена врата и от време на време някой пита защо не му работи. Ами просто защото в този модел такава екстра няма. В твоето пунто може просто да няма АБС. В крайна сметка има ли, или няма? Първо каза че има, после - че няма. А той е там, вижда се ако го има.

Коментар

няма такава кутия с кабели отгоре

Коментар

Емо кога’ нЕма - нЕма. Нищо, като купуваш следващата кола - ще знаеш как да провериш за АБС.

Коментар

чакай чакай , преди малко ходих да видя точно какво имам под капака и какво нямам.имам тръби , блок на абс и т.н.както са в темата която ми прати по-рано - "под казанчето на спирачната течност".точно същото е.

Коментар

Е кога’ има - има. Ама като не работи - не работи... Странно е че лампата не свети никога. Трябва поне на контакт да светне и да угасне. А всъщност стигал ли си до момента на блокиране на колелата, може би не са ти блокирали, за да се включи?

Коментар

Чувал съм за прецакан Абес ,поради поставяне на накладки ,които са за автомобили без Абес. Та виж накладките дали са редовни. До тогава карай с крачЕс.
                            STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Коментар

в какъв всмисъл да ми блокират колелата?да търкам гуми при спиране ли?ако е да правил съм го,но не си спомням да е подскачал педала на спирачката.а за накладки за абс коли и накладки за без абс за пръв път чувам.

Коментар

Working...
                              X