Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ви е мнението за носачи Moog, talosa,Mapco ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Моето мнение,че всичко което се продава по нашите магазини за авточасти е пълен боклук.
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Коментар

2 беалетки Окап ми изкарах < 20 000 км. Но като се замисли човек в БГ какви са пътищата... А в София какви са дупки...Не искам и да си помислям догодина след снеговете в какво състояние ще са пътищата... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
      Stop giving directions, just say "Follow me."
      Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
      Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Преди 5-6 хил километра смених биалетка и носач от дясно. Сложих МУГ. От няколко дена чувам нещо неприятно - лееееко нещо потропва. Май пак е тампон на носача. Още не съм проверявал, но натам духа вятъра.Мисля стария носач да оправя. При него беше се разтропал единия пампон. Ще сменя и маншончето на шарнира - със силиконово. И ще сложа стария носач. С него купих колата и карах към 60 000 км. Докато издържи.Чудя се какъв тампон да сложа???? Дайте предложения!!!
        Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Колко издържат нови набити тампони?

Коментар

alvanovo написа:
            ще надживее шарнира каквото и да сложиш при твоето положение /шарнир на 60 000/....най-добрия вариант е от морга, следващия път точно така ще направя. вече аман само боклуци, както смениш по колата и после си постоянен абонат за тази част ако караш колата 2-3-4 год....
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
              alvanovo написа:
              ще надживее шарнира каквото и да сложиш при твоето положение /шарнир на 60 000/....най-добрия вариант е от морга, следващия път точно така ще направя. вече аман само боклуци, както смениш по колата и после си постоянен абонат за тази част ако караш колата 2-3-4 год....
              Каде шарнир 60 000 ?? купих си носачи от евро07 изкараха я има я няма 8000 а махнах оригиналните ми заради скъсан тампон на левия носач, сега си взех тампон и си сложих оригиналните! от еверото им се разбиха шарнирите до степен да се вадят за толко кратко време, обмислям варианта да ми ги рециклират пък да видим резултата.
              мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва

Коментар

Geraka написа:
                Replay написа:
                Носачите на MOOG които са с " P " отзад са серията рециклирани носачи на моог.
                Сигурен ли си?Питам понеже, аз до колкото знам, означава само разлика в опаковката на носача.
                Сигурен,и като добавим факта че MOOG нямат заводи за производство на окачване.Цялата им гама е поръчка към малки и неизвестни производители на окачване.То повечето марки последните години са така ,ма поне не се бият в гърдите че правят най-коравото окачване.Бягайте от "P" -то
                Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
                Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
                I am in love with my cars

Коментар

Днес проверявах окачването. Шарнира е здрав, тампоните на външен вид също. Съвсем лека хлабина от горната страна на биалетката, но не е ясно дали е тя.Ще гледам тампоните и биалетката.Добре е, че шарнира е здрав, за да мога да набия нов тампон ако се наложи.

Коментар

Доколкото разбирам, автора на темата кара темпра, и в авто+ носача на MOOG струва 95 лева, а в същия авто+, носача на MOOG за моето пунто е 132 лева, а кажете къде е логиката.

Коментар

michev написа:
                      Доколкото разбирам, автора на темата кара темпра, и в авто+ носача на MOOG струва 95 лева, а в същия авто+, носача на MOOG за моето пунто е 132 лева, а кажете къде е логиката.
                      В търсенето, колега. Носачи за пунто все още се търсят и то здраво, докато повечето темпри вече ги е застигнал ъглошлайфа...
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Да допълня само , че носачите за темпра са като на бравото. така че не вярвам разликата в цената дае защото темприте са на изчезване .
                        темпра 1,9тд

Коментар

Working...
                        X