Здравейте колеги предстои ме смяна на носачи и като се разходих по магазините в нашия град и ми предложиха следните носачи:Moog -95 лв от ауто плюс talosa-80 лв от ауто плюс Mapco-57 лв от euro07Кой от тези носачи да си взема ? аз се спрях на Moog защото чувам все добри отзиви за тях и карали по 30 000 км ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ви е мнението за носачи Moog, talosa,Mapco ?
Collapse
X
-
В този ред на мисли, какво мислите за рециклиране на шарнира и поставянето на полиуретанови тампони?Аз съм с рециклирани носачи и вече 8-ма година или около 45-50к км.Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
-
_power_ написа:В този ред на мисли, какво мислите за рециклиране на шарнира и поставянето на полиуретанови тампони?Аз съм с рециклирани носачи и вече 8-ма година или около 45-50к км.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
_power_ написа:В този ред на мисли, какво мислите за рециклиране на шарнира и поставянето на полиуретанови тампони?Аз съм с рециклирани носачи и вече 8-ма година или около 45-50к км.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Аз услуги за рециклиране съм ползвал в един сериз на Фиат в Люлин, но идея си нямамдали все още рециклират По - скъпо няма да е от нови, но въпроса е реално кои са по издръжливи За пример в цените Александър ауто проверих имат някакви средна хубост за 60-70лв , а ако искам оригинални 180лв +чакане 2ве седмициSedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
-
wwalker написа:Аз смених двата предни с Delphi преди към 2г в Тех-ко и държат. Не съм я карал много за това време но сигурно 20-тина хиляди има.
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:При мене и двата ОКАП-а са без никакви забележки вече 25000км.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
ogi28b написа:Pakumba - Май си първия и единствен (форумец), доволен от Окап. Ако има и още някой, моля да ме извини.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:аз съм най-доволен от окап досега, нищо, че и на двата им сменях маншончетата и тампона на единия носач сменях. шарнирите се държат вече към 30-30 и нещо хилки.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар