Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ви е мнението за носачи Moog, talosa,Mapco ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво ви е мнението за носачи Moog, talosa,Mapco ?

Здравейте колеги предстои ме смяна на носачи и като се разходих по магазините в нашия град и ми предложиха следните носачи:Moog -95 лв от ауто плюс talosa-80 лв от ауто плюс Mapco-57 лв от euro07Кой от тези носачи да си взема ? аз се спрях на Moog защото чувам все добри отзиви за тях и карали по 30 000 км ?
    темпра 1,9тд

30 000 не е ли малко за читави носачи а пък ментетата и по-малко ще изкарат за Moog и аз съм чувал добри отзиви, но трябва да са истински
    Lancia Delta 1.6 i.e.

Коментар

Аз сложих МУГ, на съм карал само 5000км. Засега няма проблеми.
      Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

В този ред на мисли, какво мислите за рециклиране на шарнира и поставянето на полиуретанови тампони?Аз съм с рециклирани носачи и вече 8-ма година или около 45-50к км.
        Sedicivalvole (Racing Rosso)now
        GTV 2.0 (612 A)now
        E60 530D now.. hate it big time :D
        Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
        Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

_power_ написа:
          В този ред на мисли, какво мислите за рециклиране на шарнира и поставянето на полиуретанови тампони?Аз съм с рециклирани носачи и вече 8-ма година или около 45-50к км.
          Ами знам ли, като сложиш парите за рециклиране, парите за втулки и работа по поставянето им, неудобството по разнасянето от майстора до тия, дето рециклират, не се ли получава нещо като цената за нов носач? Аз видях добри отзиви за фрап и ако всичко е наред, до довечера ще пременя змея с два такива.
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

_power_ написа:
            И аз вообще не пренебрегвам рециклирането. За едни биалети какво търсене му ударих не е истина - боклуци навсякъде. Ако рециклирането е читаво защо не. Да не говорим, че май повече ще изкарат от "новите".
            Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Аз услуги за рециклиране съм ползвал в един сериз на Фиат в Люлин, но идея си нямамдали все още рециклират По - скъпо няма да е от нови, но въпроса е реално кои са по издръжливи За пример в цените Александър ауто проверих имат някакви средна хубост за 60-70лв , а ако искам оригинални 180лв +чакане 2ве седмици
              Sedicivalvole (Racing Rosso)now
              GTV 2.0 (612 A)now
              E60 530D now.. hate it big time :D
              Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
              Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

Аз смених двата предни с Delphi преди към 2г в Тех-ко и държат. Не съм я карал много за това време но сигурно 20-тина хиляди има.
                The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

аз съм най-доволен от окап досега, нищо, че и на двата им сменях маншончетата и тампона на единия носач сменях. шарнирите се държат вече към 30-30 и нещо хилки.
                  Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Благодаря ви колеги, утре ще си купя новите носачи Moog. Надявам се да излязат наистина читави .
                    темпра 1,9тд

Коментар

wwalker написа:
                      Аз смених двата предни с Delphi преди към 2г в Тех-ко и държат. Не съм я карал много за това време но сигурно 20-тина хиляди има.
                      Две биалети и два външни накрайника Делфи от Тех-ко - вече са в историята, половината от тях - след първата година и <10 000, а останалите - след втрата година и <20 000. В друг случай от магазини Тех-ко ми продадоха обтягащ механизъм Дайко на цената и опаковката като за СКФ. Pakumba - Май си първия и единствен (форумец), доволен от Окап. Ако има и още някой, моля да ме извини.

Коментар

При мене и двата ОКАП-а са без никакви забележки вече 25000км.
                        Фиат Крома 1.9 16v+
                        Фиат Браво 1.6 16v
                        Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

pi4_s_bravo написа:
                          При мене и двата ОКАП-а са без никакви забележки вече 25000км.
                          Мойте и те са на толкова. Нещо отдясно тропа доста и има страшен луфт, но не съм го гледал още от къде е.Като цяло май не съм доволен. Като проверя дали е от носача ще пиша.
                          Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

ogi28b написа:
                            Pakumba - Май си първия и единствен (форумец), доволен от Окап. Ако има и още някой, моля да ме извини.
                            да се има предвид, че съм доволен на фона на останалите боклуци, които караха по 13-15 000. На тези носачи съм им отделял голямо внимание- през 2-3 месеца преглед, смяна на маншончета ако има нужда, преглед на тампоните и т.н. глупости. И на двата маншоните им не са оригиналните вече.
                            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                            Fiat Bravo'97 1,6 16v
                            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                              аз съм най-доволен от окап досега, нищо, че и на двата им сменях маншончетата и тампона на единия носач сменях. шарнирите се държат вече към 30-30 и нещо хилки.
                              На мен ми клекна единия още след 15 хил, а не съм ги карал и година. Разбит шарнир.
                              Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                              Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Working...
                              X