Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви накладки да си взема?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какви накладки да си взема?

Здравейте колеги, Имам фиат стило 1.9 jtd и най - вероятно ще сменям накладки защото чувам скърцане при спиране. Можете ли да ми препоръчате марка накладки и ако може да ми кажете трябва ли да сменям и дискове с тях ?

ATE от магазин Ауто+EBC Brakes от Heed91
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

AP
      Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

С текстар нямам проблеми като прегряване и скърцане Темата мисля че отива към ’’колкото юзъри толкова мнения’’ :D Феродо рейсинг бих препоръчал за предни....но зимно време не съм сигурен как спират (зимата колата не се кара)
        Sedicivalvole (Racing Rosso)now
        GTV 2.0 (612 A)now
        E60 530D now.. hate it big time :D
        Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
        Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

_power_ написа:
          Феродо рейсинг бих препоръчал за предни....но зимно време не съм сигурен как спират
          Добра препоръка праиш на колежката, мма сигурен ли си, че знаеш цената на Ferodo Racing предни накладки за Стило (примерно от серията DS2500, щот от тая серия стават за улична употреба) Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Като знам на EBC Greenstuff накладките са към 170лв., тия на Ferodo са двойно със сигурност, даже и отгоре-440 левчета им е симпатичната цена Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Бая требе си го обича Стилото, даже според мен требе се е омъжила за него за да му купи такива накладки Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 струващи 1/10-та от цената на колата Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

Мисля си за накладки накладки TRW, добри ли са?

Коментар

Моите са TRW и за няма и една година свирят ужаааасно.... сигурно са много твърди
              Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
              Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
              Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Textar-а сега в студа свирят та се късат, много ме дразнят.Повече няма да ги препоръчвам.Има вариант да не се харесват с дисковете(нямам идея какви са), ама знам ли
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ferodo Premier серията. Няма скърцане нито на топло, нито сега на студено.

Коментар

Карам с испански Remsa от 2 години вече. По-добри са от заводските.Не скърцат нито лятото, нито зимата. Абе доволен съм. Сигурно има и по-добри но на мен това лично ми е предостатъчно. Не са от най-скъпите но не са и много евтини.
                    Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

biser_as написа:
                      _power_ написа:
                      Феродо рейсинг бих препоръчал за предни....но зимно време не съм сигурен как спират
                      Добра препоръка праиш на колежката, мма сигурен ли си, че знаеш цената на Ferodo Racing предни накладки за Стило (примерно от серията DS2500, щот от тая серия стават за улична употреба) Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Като знам на EBC Greenstuff накладките са към 170лв., тия на Ferodo са двойно със сигурност, даже и отгоре-440 левчета им е симпатичната цена Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Бая требе си го обича Стилото, даже според мен требе се е омъжила за него за да му купи такива накладки Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 струващи 1/10-та от цената на колата Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
                      Мааааа ??? Знам що? http://www.europerformance.co.uk/pag...sub_category=1 440лв ???
                      GTV 2.0 (612 A)now

Коментар

_power_ написа:
                        Мааааа ??? Знам що? http://www.europerformance.co.uk/pag...sub_category=1 440лв ???
                        Кво точно требваше да ми покаже линк-а дет си дал? Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Може би, че въпросните накладки са по-ефтинки от споменатите от мен 440лв. ли? Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Щот по мои грубички сметки, от тоя магазин дет си посочил са даже по-скъпи Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

К’вот, такоа.Да по ефтинкИ са.Не можеш да смяташ!П.С. Оправи си тона не мисля, че е адекватен.Ако имате нещо за мерене - ЛС, моля!Модераторски екип на fiat-bg.org
                          GTV 2.0 (612 A)now

Коментар

_power_ написа:
                            К’вот, такоа.Да по ефтинкИ са.Не можеш да смяташ!П.С. Оправи си тона не мисля, че е адекватен.
                            По-ефтинки са само по твоите сметки Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 , щот при директна поръчка на накладки за Стило 1,9ЖТД от този магазин нещата изглеждат малко по-различно Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Цена до БГ: накладки 152,31 лири + доставка до БГ 37,95 лири = 190,26 лири х 2,35лв. = 447,11лв. Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Аз грешка в сметките ми не виждам, а ти? Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 А тон-а ми, не го мисли, идеален си е Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

В спорове и полемики не ми се влиза.Постнах буквално първия сайт който ми излезна :D П.П. цената на стоката гледаме не на доставката :D Не разбрах ти защо гледаш на хората в паницата, кой и за колко ще си взима накладки?Темата е ’’препоръчайте’’ и това беше направено!
                              GTV 2.0 (612 A)now

Коментар

Working...
                              X