Здравейте колеги, Имам фиат стило 1.9 jtd и най - вероятно ще сменям накладки защото чувам скърцане при спиране. Можете ли да ми препоръчате марка накладки и ако може да ми кажете трябва ли да сменям и дискове с тях ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви накладки да си взема?
Collapse
X
-
С текстар нямам проблеми като прегряване и скърцане Темата мисля че отива към ’’колкото юзъри толкова мнения’’ :D Феродо рейсинг бих препоръчал за предни....но зимно време не съм сигурен как спират (зимата колата не се кара)Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
-
_power_ написа:Феродо рейсинг бих препоръчал за предни....но зимно време не съм сигурен как спират
Коментар
-
biser_as написа:_power_ написа:Феродо рейсинг бих препоръчал за предни....но зимно време не съм сигурен как спиратSedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
Коментар
-
_power_ написа:Мааааа ??? Знам що? http://www.europerformance.co.uk/pag...sub_category=1 440лв ???
Коментар
-
К’вот, такоа.Да по ефтинкИ са.Не можеш да смяташ!П.С. Оправи си тона не мисля, че е адекватен.Ако имате нещо за мерене - ЛС, моля!Модераторски екип на fiat-bg.orgSedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
Коментар
-
_power_ написа:К’вот, такоа.Да по ефтинкИ са.Не можеш да смяташ!П.С. Оправи си тона не мисля, че е адекватен.
Коментар
-
В спорове и полемики не ми се влиза.Постнах буквално първия сайт който ми излезна :D П.П. цената на стоката гледаме не на доставката :D Не разбрах ти защо гледаш на хората в паницата, кой и за колко ще си взима накладки?Темата е ’’препоръчайте’’ и това беше направено!Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар