Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спирачна течност и един проблем

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спирачна течност и един проблем

Колеги искам да сменя спирачната течност понеже има нужда от доливане, а не зная какъв ДОТ е, а съм чувал че било противопоказно да се смесват различни, някакво ръководство да има някъде ? И сега по проблема : днес ми се наложи да натискам с всичка сила педала на спирачките, защото един пенсионер спря на зелен светофар.. добре че нямаше никой зад мен, та след тва скачане върху спирачките АБС-а сработи, но после педала стана много мек и при натискане потъваше повече от обичайното докато се задействат спирачките, след едно натискана се оправяше временно и после пак същото нещо, но в крайна сметка се оправи, след тва пък ми излезе едно куче на пътя карах с около 110 натиснах пак спирачките с пълна сила, и абс-а не ми ритна педала дори малко занесе тоест май отказа абс-а, преди месец ми беше светнала лампата му, но изгасна сама; как да проверя работи ли ? може ли да му се прави диагностика

Колега, добави колата, модела, двигателя в подписа си, за да избегнеш въпроси като моя в други теми:Каква е колата?

Коментар

Купи си хубава течност ДОТ 4. Но според това което описваш на каквато и кола да е,проблема не ти е в течността.
      Fiat Tipo
      Corsa b комби !

Коментар

fiat brava 1.6 16v 103hp 98ma

Коментар

Смяна на спирачна течност

Колеги, ако някой е сменял, ще помоля да ми каже как става на фиат брава 1.6 98ма къде са пробките за източване и как да обезвъздуша после

Коментар

Working...
          X