emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разбит шарнирен болт
Collapse
X
-
Re: Разбит шарнирен болт
Tornado написа:krasita написа:Здравейте Колеги,Имам следният проблем. Днес отидох да ми сменят крушките на фаровете в един сервиз и те ми казаха, че имам разбит шарнирен болт, който не може да се смени самостоятелно, а вървял с носач. Вярно ли е това? Казаха ми, че носача + болта = 130 лева това нормална цена ли е или е много скъпо
Коментар
-
Старата кола 7 години се поддържаше в един и същ сервиз и на компютър водеха нещо като картон. Кога, какво е проверено и сменено. Като вляза за каквото и да е винаги са ми правили проверка на ходовата част без да ми искат пари и без да ме питат. Просто хората са загрижени за мен като клиент и искат да ме задържат.Имах много интересна ситуация, подобна на тази в темата. На жената брат й взе колата в София и отишъл в сервиз да му сменят свещи и кабели. Какво са правели не е ясно, защото той им оставил колата и заминал, въпреки че го предупредих да не оставя да работят по колата без той да е там. Като отишъл да я вземе му обърнали внимание, че предните амортисьори били изпуснали и му показали маслото по тях, а те бяха сменени непостредствено (няколко дни) преди да замине за София.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
След преглед на окачването в сервиз съм с диагноза "разбит ляв носач /в шарнира/" - за смяна Нямам никакво тропане в предницата. Как да разбера дали е за незабавна смяна? Идеята да го чакам да почне да тропа май не е особено добраКара - Фиат Браво, 1.6, 16V, 103 магарета, метални колектори, 1996г. бензин - газ
Коментар
-
nedialk00
ела утре до студентски да я видим тая работа ако е разбит ще хлопа, можеш сам да си вдигнеш колата на крик, и да напъваш носача надолу да видиш има ли луфт в шарнира, ама според мен са те помислили за рибок, и що да не приберат някой кинта
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар