Здравейте Колеги,Имам следният проблем. Днес отидох да ми сменят крушките на фаровете в един сервиз и те ми казаха, че имам разбит шарнирен болт, който не може да се смени самостоятелно, а вървял с носач. Вярно ли е това? Казаха ми, че носача + болта = 130 лева това нормална цена ли е или е много скъпо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разбит шарнирен болт
Collapse
X
-
Ако колата е типо или брава и е принципно така. Хубав носач е порядъка 120-140 лв заедно с тампоните.Възможно е да се възстанови шарнирния болт и да се сменят двата тампона на самия носач. Цялата процедура излиза около 70 лв , като това не включва монтажа и демонтажа на носача от/на колата. Аз карам с така и нямам никакви проблеми. Незнам дали във вашия град има такъв майстор, но тук в Казанлък има .Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
-
Alex_RT написа:Ако колата е типо или брава и става е принципно така. Възможно е да се възстанови шарнирния болт и да се сменят двата тампона на самия носач. Цялата процедура излиза около 70 лв , като това не включва монтажа и демонтажа на носача от/на колата. Аз карам с така и нямам никакви проблеми. Незнам дали във вашия град има такъв майстор, но тук в Казанлък има .
Коментар
-
Марка носачи - http://www.axm-auto.com/index2.php?b...l=2&show=1Аз сложих такива, засега са ок, но и не карам по дупки като последния дивак.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Марка носачи - http://www.axm-auto.com/index2.php?b...l=2&show=1Аз сложих такива, засега са ок, но и не карам по дупки като последния дивак.1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
Коментар
-
Съвет от патил:Никво рециклиране, ремонтиране и т.н.Купи си нови носачи - ляв и десен. Гледай да са качественни и не жали пари и най-важното да са за точно твоя модел. Смени ги! Регулирай предния мост и си готов.Имай пред вид, че това са детайли, от които ти зависи живота и не само твоя! Затова компромисите не са допустими.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Re: Разбит шарнирен болт
krasita написа:Здравейте Колеги,Имам следният проблем. Днес отидох да ми сменят крушките на фаровете в един сервиз и те ми казаха, че имам разбит шарнирен болт, който не може да се смени самостоятелно, а вървял с носач. Вярно ли е това? Казаха ми, че носача + болта = 130 лева това нормална цена ли е или е много скъпоFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
metropolix написа:стига да не си от ямболската мафия деTornado написа:но как така със смяната на крушките разбраха ,че има разбит шарнирен болт?F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
колега "emzo" само тези марки който се предлагат в axm-auto само те ли са ??? а както казах гаранцията ти я покриват буквално ако решат1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
Коментар
-
Марки бол, друго на таз цена няма.Затова съм написал НЯКАКВА, пак е по-добре от никаква.И съм наясно с темата ти - "мнение и впечатление за fast и STEINHOF"Аз Стейнхоф НИКОГА няма да сложа ! Но за момента от въпросните носачи съм доволен, като не ми уважат гаранцията - да ще орева цялото БГ интернет пространство !Но пък да хейтвам за щяло и за нещяло. И аз съм имал ядове големи в Ямбол, но решени успешно !И много мразя да ме обвиняват в "мафия", но пък не съм и хейтър !F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар