Най после си оправих колата да не тропа предницата без да пипам нищо 3 пъти съм карал майстори да сменят предните тампони за стабилизиращата щанга и все не се намираше майстор да ги смени Вчера като сменях лагера и главината викам- Смени и тампоните той бута дърпа вика -Здрави са няма какво да ги сменям През това време си опваях крушката на халогена като пипах вътре натъкнахсе на едната от тромбите счупена стой вътре в подкалника и бронята викам му- Това май тропа и то само като се люшка колата по дупки напримерНаправих едно кръгче около центъра нищо върви като нова Е***и случката не очакваш чак такова нещо Ремонта на лагера и главината ми излезе чисто 15 лв за труд .тук познати майстори ми търсиха 50 лв за лагера и главината за трудМодерирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как оправих предницата да не тропа, без да пипам нищо
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:2 пъти купувам тампони за стабилизиращата щанга и все не ги слагат майсторите нещо било трудно сего стана без нищо днес слагаш клаксон на един МЛ и той беше паднал някъде по улиците не върте да тропаFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар