Колеги моля за малко инфо понеже нещо го закъсах.Смених десния носач на Бравото и започна да дърпа на ляво и изкриви волана с 1/3 на ляво и при каране е много неустойчиво на пътя. Защо и от какво може да се е получило. За уточнение само е разкачен стария носач и биалетката, курмилните накрайници не са пипани.Кажете какво да правя. Възможнолие от новия носач да е? Носача е марка ОСАР 0380386 alfa 145-146.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.4 след смяна на носач дърпа на ляво
Collapse
X
-
Re: Браво 1.4 след смяна на носач дърпа на ляво
randy_85 написа:Колеги моля за малко инфо понеже нещо го закъсах.Смених десния носач на Бравото и започна да дърпа на ляво и изкриви волана с 1/3 на ляво и при каране е много неустойчиво на пътя. Защо и от какво може да се е получило. За уточнение само е разкачен стария носач и биалетката, курмилните накрайници не са пипани.Кажете какво да правя. Възможнолие от новия носач да е? Носача е марка ОСАР.
-
След подмяна на носач задължително се прави стенд, независимо какво те убеждават умниците в сервиза. Носачите никога не са абсолютно еднакви, дори и от една и съща марка - изпробвано от мен лично.[/quote]Тенкс колега , какви парички струва този стенд или говорим за реглаж на преден мост.Кара Bravo SX 1.4 12V
Коментар
-
Задължително ! Аз сменях 2 носача и Хит-Ко ме убеждава, че няма да има нужда, но разкреачването си беше доста прилично:Преди:Предно ляво - сх-ст 0°42Предно дясно - сх-ст 0°43Обща сходимост 1°25След:Предно ляво - сх-ст -0°06Предно дясно - сх-ст -0°03Обща сходимост -0°02F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
randy_85 написа:Колеги моля за малко инфо понеже нещо го закъсах.Смених десния носач на Бравото и започна да дърпа на ляво и изкриви волана с 1/3 на ляво и при каране е много неустойчиво на пътя. Защо и от какво може да се е получило. За уточнение само е разкачен стария носач и биалетката, курмилните накрайници не са пипани.Кажете какво да правя. Възможнолие от новия носач да е? Носача е марка ОСАР.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:randy_85 написа:Колеги моля за малко инфо понеже нещо го закъсах.Смених десния носач на Бравото и започна да дърпа на ляво и изкриви волана с 1/3 на ляво и при каране е много неустойчиво на пътя. Защо и от какво може да се е получило. За уточнение само е разкачен стария носач и биалетката, курмилните накрайници не са пипани.Кажете какво да правя. Възможнолие от новия носач да е? Носача е марка ОСАР.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Tornado написа:randy_85 написа:Колеги моля за малко инфо понеже нещо го закъсах.Смених десния носач на Бравото и започна да дърпа на ляво и изкриви волана с 1/3 на ляво и при каране е много неустойчиво на пътя. Защо и от какво може да се е получило. За уточнение само е разкачен стария носач и биалетката, курмилните накрайници не са пипани.Кажете какво да правя. Възможнолие от новия носач да е? Носача е марка ОСАР.
Коментар
-
randy_85 написа:Възможнолие да е от носача да е бил по дълъг и от там да идва всичко?Носача е марка ОСАР 0380386 alfa 145-146.Airfan написа:Няма да влезе мисля, а и никога няма да му оправят сходимостта или ще има зверски грешен страничен наклон.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:randy_85 написа:Възможнолие да е от носача да е бил по дълъг и от там да идва всичко?Носача е марка ОСАР 0380386 alfa 145-146.Airfan написа:Няма да влезе мисля, а и никога няма да му оправят сходимостта или ще има зверски грешен страничен наклон.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар