Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво 1.4 след смяна на носач дърпа на ляво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Браво 1.4 след смяна на носач дърпа на ляво

Колеги моля за малко инфо понеже нещо го закъсах.Смених десния носач на Бравото и започна да дърпа на ляво и изкриви волана с 1/3 на ляво и при каране е много неустойчиво на пътя. Защо и от какво може да се е получило. За уточнение само е разкачен стария носач и биалетката, курмилните накрайници не са пипани.Кажете какво да правя. Възможнолие от новия носач да е? Носача е марка ОСАР 0380386 alfa 145-146.
    Кара Bravo SX 1.4 12V

Re: Браво 1.4 след смяна на носач дърпа на ляво

randy_85 написа:
    Колеги моля за малко инфо понеже нещо го закъсах.Смених десния носач на Бравото и започна да дърпа на ляво и изкриви волана с 1/3 на ляво и при каране е много неустойчиво на пътя. Защо и от какво може да се е получило. За уточнение само е разкачен стария носач и биалетката, курмилните накрайници не са пипани.Кажете какво да правя. Възможнолие от новия носач да е? Носача е марка ОСАР.
    След подмяна на носач задължително се прави стенд, независимо какво те убеждават умниците в сервиза. Носачите никога не са абсолютно еднакви, дори и от една и съща марка - изпробвано от мен лично.

Коментар

След подмяна на носач задължително се прави стенд, независимо какво те убеждават умниците в сервиза. Носачите никога не са абсолютно еднакви, дори и от една и съща марка - изпробвано от мен лично.[/quote]Тенкс колега , какви парички струва този стенд или говорим за реглаж на преден мост.
      Кара Bravo SX 1.4 12V

Коментар

randy_85 написа:
        Тенкс колега , какви парички струва този стенд или говорим за реглаж на преден мост.
        Стенд/реглаж на преден мост струва около 25 лв в Пловдив.

Коментар

Задължително ! Аз сменях 2 носача и Хит-Ко ме убеждава, че няма да има нужда, но разкреачването си беше доста прилично:Преди:Предно ляво - сх-ст 0°42Предно дясно - сх-ст 0°43Обща сходимост 1°25След:Предно ляво - сх-ст -0°06Предно дясно - сх-ст -0°03Обща сходимост -0°02
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

randy_85 написа:
            Колеги моля за малко инфо понеже нещо го закъсах.Смених десния носач на Бравото и започна да дърпа на ляво и изкриви волана с 1/3 на ляво и при каране е много неустойчиво на пътя. Защо и от какво може да се е получило. За уточнение само е разкачен стария носач и биалетката, курмилните накрайници не са пипани.Кажете какво да правя. Възможнолие от новия носач да е? Носача е марка ОСАР.
            Така както го описваш ми прилича на поставен носач за Мареа.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Защо си мисля, че обикновенно се сменят по две. Носачи, пружини, амортисьори и така нататък.
              Няма начин да няма начин!

Коментар

Tornado написа:
                randy_85 написа:
                И аз първо за това си помислих,особено ако си пазарувал от магазин в който не са много в час с италянките.На един познат на Мареата му бяха дали биалетка за Брава................
                Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
                Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
                I am in love with my cars

Коментар

кола

Нили си в Люлин мини през сервиза на тунела там има стенд момчето ще ти каже кво и е .
                  КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                  Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                  http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Tornado написа:
                    randy_85 написа:
                    Няма да влезе мисля, а и никога няма да му оправят сходимостта или ще има зверски грешен страничен наклон.

Коментар

Възможнолие да е от носача да е бил по дълъг и от там да идва всичко?Носача е марка ОСАР 0380386 alfa 145-146.
                      Кара Bravo SX 1.4 12V

Коментар

randy_85 написа:
                        Възможнолие да е от носача да е бил по дълъг и от там да идва всичко?Носача е марка ОСАР 0380386 alfa 145-146.
                        Airfan написа:
                        Няма да влезе мисля, а и никога няма да му оправят сходимостта или ще има зверски грешен страничен наклон.
                        Ех знаех си аз ,че ще позная оставям на вас двата линка с номерата на носачите за разсъждение.http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=3&show=1
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Толкова си "приличат", че направо се чудя как са ги объркали.Народа го е казал - "Козата си сака пръч!". При това положение нито стенд, нито чук ще оправи работата ми се струва.

Коментар

Tornado написа:
                            randy_85 написа:
                            Airfan написа:
                            Ех знаех си аз ,че ще позная оставям на вас двата линка с номерата на носачите за разсъждение.http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=3&show=1
                            Ох мамооо.... нямам думи. Ранди, от кой магазин си купи носач за Браво-то, който се монтира на Алфа Ромео? Защото или тея са пълни некадърници и бездарници или нещо не си им обяснил както трябва.Сега го демонтираш, отиваш при тях и бой по каските докато намерят правилния.

Коментар

Дано попадне на читав продавач и да му уважат рекламацията, че иначе ще трябва да му търсим Марея.Нищо де, какво пък толкоз! Купуваш си копче, на което да зашиеш балтон в последствие. :D

Коментар

Working...
                              X