Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна задни амортисьори

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смяна задни амортисьори

Колеги предстои ми смяна на задните аморт.,тампони и други работи.Някой да има инфо за аморт."DAMPO",предлагат ми ги на ниска цена и две години гаранция,и дали някой е ползвал продукти на тази марка.Поздрав.
    FIAT STILO 1.2 16 V.

За тампоните на задния мост - само оригинални ! 120лв са двата някъде +-.За труд от 30 до 130лв, просто информативно споделям.А аморт. ги гледам, под една шапка са с Виктори, които уж стават.Колко ниска е ниската цена ?
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

За амортис.цената е 65.00 лв. и две години гаранция,а за тампоните към 30.00 лв ще ми излезне.
      FIAT STILO 1.2 16 V.

Коментар

Re: Смяна задни амортисьори

ekna написа:
        Колеги предстои ми смяна на задните аморт.,тампони и други работи.Някой да има инфо за аморт."DAMPO",предлагат ми ги на ниска цена и две години гаранция,и дали някой е ползвал продукти на тази марка.Поздрав.
        Предните ми амортисьори са ДАМПО - газови....Незнам какво да ти кажа за тях.Сменях ги март тази година.Единият все още е здрав, а другия хлопа яко...но с него влезнах в една огромна дупка и предполагам че там е изпуснал.Незнам сам си решавай, но аз следващия път няма да си взема ДАМПО.А между другото от Косер си купих задните КАЙАБА пак за по 65 лв. така че по добре КАЙАБА от 2.5 години карам с тях и нямам никакви проблеми.Успех
        Fiat Bravo 1.9JTD 105
        D I E S E L P O W E R

Коментар

http://www.osrav.it/PRO_106_eng.htmG...RYВсички знаем поне 1 или 2 от тези марки,лично аз съм се сблъсквал с Виктори,изглеждаше като пълен рециклаж и изкара около година.
          Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
          I am in love with my cars

Коментар

Не съм ги чувал тези DAMPO и не знам какви са но ако ги слагате под един знаменател с Виктори-НЕ СТАВАТ. Сложихме Виктори на служебната кола и още с излизането от сервиза десния думкаше на желязо при падане в дупка дори съвсем малка.

Коментар

Working...
            X