Здравейте колеги.Наложи се да свалям джантите на пунтото и при слагането им забелязах че пристягане на болтовете задна дясна гума излиза навън.Хванах гумата от горната страна с две ръце,започнах да дърпам и отново излиза с около сантиметър.Викнах един приятел казах му да дърпа, аз аз се заврях главата от долу да гледам.Оказа се че не само гумата се мести а и носача барабар с всичките работи понего.Понеже нямам възможност да отида на канал или на майстор се обръщам къв Вас колеги и да ми дадете някой съвет или идея от какво може да се получава тази аномалия.Гледам в АХМ има ремонтни комплекти обаче дали ше се размина само с тях?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с заден носач
Collapse
X
-
Re: Проблем с заден носач
ivan_cirkov90 написа:Здравейте колеги.Наложи се да свалям джантите на пунтото и при слагането им забелязах че пристягане на болтовете задна дясна гума излиза навън.Хванах гумата от горната страна с две ръце,започнах да дърпам и отново излиза с около сантиметър.Викнах един приятел казах му да дърпа, аз аз се заврях главата от долу да гледам.Оказа се че не само гумата се мести а и носача барабар с всичките работи понего.Понеже нямам възможност да отида на канал или на майстор се обръщам къв Вас колеги и да ми дадете някой съвет или идея от какво може да се получава тази аномалия.Гледам в АХМ има ремонтни комплекти обаче дали ше се размина само с тях?Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
-
Тропа и в завой със дупка отскача в обратна посока,така поне два пъти щях да изкоча от завой!Така че до смяната умната, че да не стане сакатлъкА между другото това доста си го разбил за да мърта в хоризонтал...Цени на рем. комплекти около 40 лв. /аз ги сменях когато бяха 58 кинта, мамка му/ и за работа средно 30 кинта /на колело/, при слука със работата /да не се закучи нещо/ до 2-3 часа сняма, поне при нас в Кн-то
Коментар
-
Здравей колега, точно това е , трябва ти ремонтен комплект за задан носач, аз лятото смених на лява задна, а вчера при смяна на гумата от дясно се окза че и там е свършил.Искат ми от 30 - до 50 лв само за работа, та въпроса ми е може ли аз да си го сменя и трудно ли е , трябват ли някакви специални инструменти и как става самата процедура?Предполагам няма само на мен да ми е полезна това инфо----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
намерих това което ми трябваше : http://axm-auto.com/pBB2/viewtopic.php?t=767----------------------------------------------------------------------------
Коментар
-
Абре и аз ще покарам така още малко ама си е грозна работа като се разтропа още повече , мисля си че 2 ма човека с необходимите инструменти и това нагледно ръководство ще се справят на няколко часа.В тая криза 30 - 40 кинта за работа да спести човек са добре дошли.----------------------------------------------------------------------------
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар