Имам луфт в заден десен носач на Фиат Брава. Опитах да избия болта на оста, но стои като заварен. Има ли някакъв начин за демонтаж или трябва да свалям целия мост?Съжалявам, ако има вече такава тема, не можах да открия с търсачката.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заден мост на Брава
Collapse
X
-
Колега, не искам да те плаша, ма май не е лесна тая работа с махането на въпросният болт.Аз опитах да сменя лагерите и болта, но не се получи.Майстора даже направи резба в болта и опита със шпилка да го измъкне, но не стана.Остана вариант да маха резервоара или да сваля моста, при което се отказах засега.Ако разбереш как става махането, ще съм ти мн благодарен.Успех с ремонта!
-
Болта е кородирал във втулката и затова трудно се избива...||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
При мен се наложи да се свали първо резервоара и след това моста, за да има достъп до тази ос.Тези, които ми подменяха осите и лагерите ми казаха,че трябва да се внимава с избиването на оста ,защото е възможно да се намачка или усуче моста и нещо да се изкриви.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар