Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заден мост на Брава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Заден мост на Брава

Имам луфт в заден десен носач на Фиат Брава. Опитах да избия болта на оста, но стои като заварен. Има ли някакъв начин за демонтаж или трябва да свалям целия мост?Съжалявам, ако има вече такава тема, не можах да открия с търсачката.
    Don't drink and drive,
    better smoke and fly!

Колега, не искам да те плаша, ма май не е лесна тая работа с махането на въпросният болт.Аз опитах да сменя лагерите и болта, но не се получи.Майстора даже направи резба в болта и опита със шпилка да го измъкне, но не стана.Остана вариант да маха резервоара или да сваля моста, при което се отказах засега.Ако разбереш как става махането, ще съм ти мн благодарен.Успех с ремонта!

Коментар

Болта е кородирал във втулката и затова трудно се избива...
      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Да. Сега съм го напоил с WD и съм му дал една нощ да размисли.
        Don't drink and drive,
        better smoke and fly!

Коментар

н

болта корозира вътре във втулката и няма как да стигне до там вд.в мого от случаите махам резервара дори и тогова може данесе избие.този операця е правя почти всеки ден.
          тел.0897943620

Коментар

Аз пуснах резервоара и имам достъп за бой, ама не помръдва. Някакъв вариант за скоба има ли, или да свалям моста?
            Don't drink and drive,
            better smoke and fly!

Коментар

FORGER написа:
              Аз пуснах резервоара и имам достъп за бой, ама не помръдва. Някакъв вариант за скоба има ли, или да свалям моста?
              Пружината демонтирана ли е?
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Вързана е, само не съм я измъкнал.
                Don't drink and drive,
                better smoke and fly!

Коментар

При мен се наложи да се свали първо резервоара и след това моста, за да има достъп до тази ос.Тези, които ми подменяха осите и лагерите ми казаха,че трябва да се внимава с избиването на оста ,защото е възможно да се намачка или усуче моста и нещо да се изкриви.
                  Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                  Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                  http://www.keepfighting.ms

Коментар

Working...
                  X