Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спирачки от Купе на Пунто ГТ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

DogForLife написа:
    А ми аз се надявам ако се намери чпвек с апарати да успея да се разбера с него да взема за проба и ако станат да ги взема иначе ще си купувам докато не станат.Ама би трябвало да стават защото само диска и накладките са по големи май май?
    Не на ХГТ-то и апарата е по-голям .на моето чинкоеценто бях до скоро с апарати и вентилирани дискове от браво гт. а пунто 2 1.2, 1.2 16в не са винтилирани, а почто същитете апарати.
    Fiat Punto MK2 Broom Yellow 200++

Коментар

Ще го наглася няма каде да ходя значи ти казваш от браво ГТ да търся?И от атмосверните купета стават?
      4 бири и турбината да свири

Коментар

DogForLife написа:
        Ще го наглася няма каде да ходя значи ти казваш от браво ГТ да търся?И от атмосверните купета стават?
        Ако пунтото ти е 1.2 8в спирачки от Браво 1.8, Мареа 1.8. Алфа 155, купе 1.8, пунто гт стават без да преправяш нищо, от купе 2.0 незнам точно какви са. От браво хгт стават, но офсета на диска е различен и трябва да се подложи фланец под диска. Ако пунтото ти ГТ минавай на или от на хгт или на брембо от купе 2.0 20 вт.П.С. В момента имам апарати в добро състояние от браво 1.8 ГТ за продаване.

Коментар

Гт е пунтото ама си дале4е пък и не са леки и ако не станат само пари за доставки трябва да давам
          4 бири и турбината да свири

Коментар

riot написа:
            gituli написа:
            Апаратите на пунто гт3 са по големи от на гт1-2.И са същите като на купе 1,8,бравоHGT,мареаHGT,2.4JTD-130, 2.4TD-125 разликата е само в накладката заради размера на диска.На двулитровите купета апаратите са различни от тези,но и те стават.Но при всички случаи си оставаш с 257мм.диск,или ти трябва адаптор.Ето и една снимка на моите апарати GT3.
            Твоите апарати ги слагат на гт1 и 2 и са ате, а на гт3 слагат бендикс http://www.fiatforum.com/gallery/dat...m/DSC_0019.JPG
            Този апарат от каква кола е?

Коментар

gituli написа:
              riot написа:
              gituli написа:
              Апаратите на пунто гт3 са по големи от на гт1-2.И са същите като на купе 1,8,бравоHGT,мареаHGT,2.4JTD-130, 2.4TD-125 разликата е само в накладката заради размера на диска.На двулитровите купета апаратите са различни от тези,но и те стават.Но при всички случаи си оставаш с 257мм.диск,или ти трябва адаптор.Ето и една снимка на моите апарати GT3.
              Твоите апарати ги слагат на гт1 и 2 и са ате, а на гт3 слагат бендикс http://www.fiatforum.com/gallery/dat...m/DSC_0019.JPG
              Този апарат от каква кола е?
              този апарат се монтира на пунто гт3 последните

Коментар

Пич малко си се объркал.Тези апарати дето си ги снимал са точно от гт1 и гт2.Вече съм дал снимка на апаратите на GT3.И да апаратите на браво 1,8гт са точно като на пунто гт3

Коментар

DogForLife написа:
                  Гт е пунтото ама си дале4е пък и не са леки и ако не станат само пари за доставки трябва да давам
                  ти си с такива апарати, ако искаш нещо по яко си търси 4- бутално от алфа 166, купе 20 вт, бмв 7-серия, или някви други, но за да събереш над 300 мм диск минаваш на 16-ка джанта, има вариант да сабереш 4 бутален апарат в 15-ка с диск 288 таван, ама много зависи от ет на джантата и от формата и. Има и трети вариант да си вземеш едни хубави дискове и хубави накладки.

Коментар

riot написа:
                    ако искаш нещо по яко си търси 4- бутално от алфа 166, купе 20 вт, бмв 7-серия, или някви други, но за да събереш над 300 мм диск минаваш на 16-ка джанта, има вариант да сабереш 4 бутален апарат в 15-ка с диск 288 таван, ама много зависи от ет на джантата и от формата и. Има и трети вариант да си вземеш едни хубави дискове и хубави накладки.
                    Мма човека си е написал, че не иска замяна на спирачките с по-големи и т.н. мми просто неговите апарати тропат и не иска да ги ремонтира, мми се интересува от ква друга италянка стават на неговата кола, без да сменя нищо

Коментар

biser_as написа:
                      riot написа:
                      ако искаш нещо по яко си търси 4- бутално от алфа 166, купе 20 вт, бмв 7-серия, или някви други, но за да събереш над 300 мм диск минаваш на 16-ка джанта, има вариант да сабереш 4 бутален апарат в 15-ка с диск 288 таван, ама много зависи от ет на джантата и от формата и. Има и трети вариант да си вземеш едни хубави дискове и хубави накладки.
                      Мма човека си е написал, че не иска замяна на спирачките с по-големи и т.н. мми просто неговите апарати тропат и не иска да ги ремонтира, мми се интересува от ква друга италянка стават на неговата кола, без да сменя нищо
                      леко съм се осплеснал. Апарати съм описал от какво стават.

Коментар

gituli написа:
                        Пич малко си се объркал.Тези апарати дето си ги снимал са точно от гт1 и гт2.Вече съм дал снимка на апаратите на GT3.И да апаратите на браво 1,8гт са точно като на пунто гт3
                        не знам кой се е объркал, моя опит е това, не искам да спора.

Коментар

riot написа:
                          не знам кой се е объркал, моя опит е това, не искам да спора.
                          Мми пич, явно твоя опит те е подвел нещо, щот спирачните апарати дет си показал са за по-старата спирачна система на пунто ГТ (демек за ГТ до 97-ма некои си месец), а тези дето колегата gituli е показал са за последните модели ГТ :D Тъй че, най-добре е наистина да не спориш по тоз въпрос

Коментар

Незнам за твоя опит и от къде си толкова сигурен.Това са моите спирачки на снимката която съм дал,а колата ми е пунто гт 98 година.Ако не ми вярваш можеш да провериш ето тук http://axm-auto.com/index2.php?brand=5&model=2

Коментар

ок. извинявайте сигурно бъркам.

Коментар

Колеги, аз съм с Купе 1.8 16V на което задържат предните спирачки. Колега от форума ми предложи от купе 2.0 16V, но доколкото разбирам няма да станат. Тъй като по-нагоре ставаше въпрос за профилактика на телата (аз съм си правил такава едно време на полски Фиат 125P) незнам от къде да закупя нови уплътнения за да разглобя смело телата. Ако някой може да каже моля
                                Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

Working...
                                X