Искам да попитам някой от колегите наясно ли е за какво точно става въпрос?Трябва ли да се преправя нещо,от кое Купе точно стават и най важното с 15ки джанти от купе дали ще имам проблем?Спирачките на пунтото си искат ремонт и затова мисля да се ориентирам евентуално кум тези от купе.Предварително благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спирачки от Купе на Пунто ГТ
Collapse
X
-
Ако мислиш да слагаш 4 бутално Брембо от купе турбо, ше тряа си произведеш адаптори (с малко интересна форма са) към шенкела на пунтото и с по-малки от 16-ки джанти нема да моеш да караш Ако говориш за обикновени 1-бутални апарати от некво си купе, аз лично си немам на идея кви преправки треат и дали изобщо ше се налагат при такива апарати Най-лесно сваляш, пробаш, мериш, гледаш и те така Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
-
Знчи от турбо купе отпада варианта, търся от обикновенно.Ми аз не го правя с цел,че колата ми е 300 коня примерно и неможе да спира или някакви такива,просто моите за ремонт и не ми се занимава да правя тах, ако мога да сложа било то малко по-големи за същите пари.Няма ли някой от София който има купе за части да даде да пробвам дали стават?И съответно после да го оттърва тях ако става всичко4 бири и турбината да свири
Коментар
-
Апаратите на пунто гт3 са по големи от на гт1-2.И са същите като на купе 1,8,бравоHGT,мареаHGT,2.4JTD-130, 2.4TD-125 разликата е само в накладката заради размера на диска.На двулитровите купета апаратите са различни от тези,но и те стават.Но при всички случаи си оставаш с 257мм.диск,или ти трябва адаптор.Ето и една снимка на моите апарати GT3.
Коментар
-
Единия заден задържа,предните са им разбити втулките на водачите и като стъпя на пваж дискотеката е гарантирана.Задните мога да оправя примерно с профилактика ама за предните ще трябва по сериозна намеса....затова ми мина тази идея през главата Пък и нали сме състезатели и са ни по 300 400 коня колите и немогат да спират :Д4 бири и турбината да свири
Коментар
-
gituli написа:Апаратите на пунто гт3 са по големи от на гт1-2.И са същите като на купе 1,8,бравоHGT,мареаHGT,2.4JTD-130, 2.4TD-125 разликата е само в накладката заради размера на диска.На двулитровите купета апаратите са различни от тези,но и те стават.Но при всички случаи си оставаш с 257мм.диск,или ти трябва адаптор.Ето и една снимка на моите апарати GT3.Fiat Punto MK2 Broom Yellow 200++
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар