здравейте колеги и колежки вчера се качвахме към витоша откъм страната на бояна.на спускане си направихме една гонка със съквартиранта ми - хонда сивик ’97 а зад мен едно бмв 3 купе, модел 2003.беше си наистина гонка.но при навлизане в бояна започнаха да ми намирисват спирачките и спирането не беше толкова ефективно.качих се на околовръстното и реших да спра при което от спирачките започна да се издига един пушек.та питам нормално ли е това?сменях накладки преди около 2000км.марката е симер, предполагам не са много читави но беше неделя когато ги купих а беше наложителна смяната им.сега се оправиха а и принципно съм доволен от тях...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
браво спирачки
Collapse
X
-
Re: браво спирачки
diyan123 написа:здравейте колеги и колежки вчера се качвахме към витоша откъм страната на бояна.на спускане си направихме една гонка със съквартиранта ми - хонда сивик ’97 а зад мен едно бмв 3 купе, модел 2003.беше си наистина гонка.но при навлизане в бояна започнаха да ми намирисват спирачките и спирането не беше толкова ефективно.качих се на околовръстното и реших да спра при което от спирачките започна да се издига един пушек.та питам нормално ли е това?сменях накладки преди около 2000км.марката е симер, предполагам не са много читави но беше неделя когато ги купих а беше наложителна смяната им.сега се оправиха а и принципно съм доволен от тях...TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар