Карам фиат купе 2.0 16 клапана 94 края...въпроса ми е дали има друг модел ланча или фиат със същите накладки защото имам чувството че като търся за купе и ме товарат в цената!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвместимост на накладки??
Collapse
X
-
Re: Съвместимост на накладки??
MaFioSSo написа:Карам фиат купе 2.0 16 клапана 94 края...въпроса ми е дали има друг модел ланча или фиат със същите накладки защото имам чувството че като търся за купе и ме товарат в цената!Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
-
MaFioSSo написа:Карам фиат купе 2.0 16 клапана 94 края...въпроса ми е дали има друг модел ланча или фиат със същите накладки защото имам чувството че като търся за купе и ме товарат в цената!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
MaFioSSo написа:Карам фиат купе 2.0 16 клапана 94 края...въпроса ми е дали има друг модел ланча или фиат със същите накладки защото имам чувството че като търся за купе и ме товарат в цената!
Коментар
-
biser_as написа:MaFioSSo написа:Карам фиат купе 2.0 16 клапана 94 края...въпроса ми е дали има друг модел ланча или фиат със същите накладки защото имам чувството че като търся за купе и ме товарат в цената!Lancia Kappa 2.4 20V V.I.S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар