Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще сменям амортисьори, какво още с тях?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ще сменям амортисьори, какво още с тях?

Колеги купих си нови 4 боря амортисьори kyb excel, взех също и нови: тампони за макферсона, ударни тампони и прахозащитници. Въпроса ми е имали още нещо което трябва да купя към тяхната смяна защото аз лично не се сещам???Ще си ги сменявам сам, нее сложно.Ако някои се сеща нека драска, че до четвъртък трябва да съм ги взел ако съм пропуснал нещоБлагодаря!Допълнено заглавие.Модераторски екип на Fiat-bg.org
    fiat marea weekend td 100

Re: Купих си нови амортисьори

petko_viat написа:
    Колеги купих си нови 4 боря амортисьори kyb excel, взех също и нови: тампони за макферсона, ударни тампони и прахозащитници. Въпроса ми е имали още нещо което трябва да купя към тяхната смяна защото аз лично не се сещам???Ще си ги сменявам сам, нее сложно.Ако някои се сеща нека драска, че до четвъртък трябва да съм ги взел ако съм пропуснал нещоБлагодаря!
    Виж си и биалетите дали не са за смяна. Покрай амортисьорите си купил всичко.

Коментар

ок, колега аз биалетите ги смених лятото когато смених цялата предница на колата.дано да съм взел всичко покрай амортисьорите....а какво мнение имате за тези амортисьори, уж ги дават за едни от най- добритеБлагодаря на Модераторския екип на Fiat-bg.org

Коментар

petko_viat написа:
        ок, колега аз биалетите ги смених лятото когато смених цялата предница на колата.дано да съм взел всичко покрай амортисьорите....а какво мнение имате за тези амортисьори, уж ги дават за едни от най- добритеБлагодаря на Модераторския екип на Fiat-bg.org
        Мнението ти ще го споделиш като ги монтираш.Принципно марката е добра.
        Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
        I am in love with my cars

Коментар

Разбира се колега, ще споделя с вас каква е промята. По принцип ги дават за добри а и цената и е много добра В момента предните ми са изпуснали напълно защото са се омасленили целите

Коментар

Взел си всичко необходимо.
            BRAVA TD100 ELX `98

Коментар

ОК, още веднъж благодаря на всички. Инфото е достатъчно вече

Коментар

При мен промяната от каябата беше ,че взе да вози доста твърдо ,но за сметка на това е стабилна

Коментар

Освен противоударни тампони и прашници има и едни пластмасови лагери дето отговарят за въртенето на самия амортесьор! Вземи и тях!
                  ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                  // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Само ако старите са деформирани.След смяната в Неделя/с" Monroe"-антишок/,колата "залепна" за пътя.Кръглите пластмасовите подложки горе нямаха никакви деформации.
                    BRAVA TD100 ELX `98

Коментар

xctr написа:
                      Освен противоударни тампони и прашници има и едни пластмасови лагери дето отговарят за въртенето на самия амортесьор! Вземи и тях!
                      Марейските тампони са заедно с лагер
                      Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
                      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
                      I am in love with my cars

Коментар

Replay написа:
                        xctr написа:
                        Както и на Браво и Брава.
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                          Replay написа:
                          xctr написа:
                          Както и на Браво и Брава.
                          да да така е, вървят с тампоните. Още не съм ги сменил да ви кажа , търся скоби с които да стисна пружините.

Коментар

Working...
                          X