Колеги купих си нови 4 боря амортисьори kyb excel, взех също и нови: тампони за макферсона, ударни тампони и прахозащитници. Въпроса ми е имали още нещо което трябва да купя към тяхната смяна защото аз лично не се сещам???Ще си ги сменявам сам, нее сложно.Ако някои се сеща нека драска, че до четвъртък трябва да съм ги взел ако съм пропуснал нещоБлагодаря!Допълнено заглавие.Модераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще сменям амортисьори, какво още с тях?
Collapse
X
-
Re: Купих си нови амортисьори
petko_viat написа:Колеги купих си нови 4 боря амортисьори kyb excel, взех също и нови: тампони за макферсона, ударни тампони и прахозащитници. Въпроса ми е имали още нещо което трябва да купя към тяхната смяна защото аз лично не се сещам???Ще си ги сменявам сам, нее сложно.Ако някои се сеща нека драска, че до четвъртък трябва да съм ги взел ако съм пропуснал нещоБлагодаря!
-
petko_viat написа:ок, колега аз биалетите ги смених лятото когато смених цялата предница на колата.дано да съм взел всичко покрай амортисьорите....а какво мнение имате за тези амортисьори, уж ги дават за едни от най- добритеБлагодаря на Модераторския екип на Fiat-bg.orgFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Освен противоударни тампони и прашници има и едни пластмасови лагери дето отговарят за въртенето на самия амортесьор! Вземи и тях!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Replay написа:xctr написа:Освен противоударни тампони и прашници има и едни пластмасови лагери дето отговарят за въртенето на самия амортесьор! Вземи и тях!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Replay написа:xctr написа:Освен противоударни тампони и прашници има и едни пластмасови лагери дето отговарят за въртенето на самия амортесьор! Вземи и тях!fiat marea weekend td 100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар