Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Светеща лампа за ръчната Пунто 1.7тд?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Светеща лампа за ръчната Пунто 1.7тд?

Здравейте, колеги !!!Днес сложих отпред две зимни гуми 175-65-14(при препорачителен размер 165-65-14), зная че няма логика да e от монтажа, но почна да ми свети лампата на ръчната...Прекъсваща светлина, което ме наведе на мисалта че няма спирачна течност, но не е така даже преди и на място ми светише, не е да кажеш като се мърда спирачната течност да прекъсва...И ся се чуда от какво може да е..? Някой някакви идеи...колата е 1997
    Fiat Punto 1.7TD 1997/10/

Най-вероятно да си откачил датчика за износени накладки,предна лява гума.Може да се е протрил проводника и да дава на маса и за това да ти светка.
    Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Ще ходя на майстор утре, защото ония ден долях 30 грама някъде спирачна и спря да свети, а от днес пак почна да присветка, което ме довежда на мисълта, че от някъде има теч... :S

Коментар

beast31 написа:
        Най-вероятно да си откачил датчика за износени накладки,предна лява гума.Може да се е протрил проводника и да дава на маса и за това да ти светка.
        100 % е от това гумаджията ти е бутнал проводника и сигурно опира някъде по главината.
        FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Задържа ти жилото на ръчната
          Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

спукан маркуч на спирачите имах колеги, ся уж ги обезвъздушихме предните ама педала ми падна достта...възможно ли е дане са обезвъздушени добре... и още един въпрос имам някаква халка с кабел точно на предна лява гума дето се хваща отгоре мъркуча за спирачките заедно и това и майстора вика някакъв датчик най веротно темперетура, а вътре нямам никъде да ми показва ?

Коментар

Working...
            X