При скъсания тампон разкрачването беше, както си го описали при мен беше от дясно - долната част на гумата по-навън от купето. Това за нарисувания с чертички наклон и по-късите носачи е друга мисълама така съм го написал, че не се разбира много читаво :D. Гайката на амортисьора от същата страна имаше и навика да се разхлабва на 2-3 месеца. Само, че тампоните са ми от другия тип и като цяло нямам идея на твоя тип къде се късат. Бтв. Тампона беше Бирт и от тогава такива тампони веднъж купувах Пирелиуж истинско - към момента още държат и един к-т оригинални 2-ра ръка си напазарих за черни дни.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Симптоми при разбит тампон на макферсон?
Collapse
X
-
TRENDi написа:При скъсания тампон разкрачването беше, както си го описали при мен беше от дясно - долната част на гумата по-навън от купето. Това за нарисувания с чертички наклон и по-късите носачи е друга мисълама така съм го написал, че не се разбира много читаво :D. Гайката на амортисьора от същата страна имаше и навика да се разхлабва на 2-3 месеца. Само, че тампоните са ми от другия тип и като цяло нямам идея на твоя тип къде се късат. Бтв. Тампона беше Бирт и от тогава такива тампони веднъж купувах Пирелиуж истинско - към момента още държат и един к-т оригинални 2-ра ръка си напазарих за черни дни.Fiat Marea 2.4 TD
Коментар
-
Еми тампоните ти според мен са осукани и двата. И двата са смачкани на ляво, към шофьорската страна, като че ли е имало удар от пасажерската страна на колата... може би просто има нужда от реглаж на предницата а?Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
Картината ми се изясни!Остава да се разглоби в сервиз и да видим какво ще излезе. Ще пиша, когато има развитие по проблема. Благодаря на всички, които писаха в темата и се надявам да не е излишна, и по някакъв начин да е помогнала, и на други колеги да придобият представа за този възел от окачването.Fiat Marea 2.4 TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар