Искам да разбера какво се случва с колата, когато са разбити тези тампони и дали се сменя цялата част или само лагера/пластмасовата подложка/ ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Симптоми при разбит тампон на макферсон?
Collapse
X
-
Re: Симптоми при разбит тампон на макферсон?
manot24 написа:Искам да разбера какво се случва с колата, когато са разбити тези тампони и дали се сменя цялата част или само лагера/пластмасовата подложка/ ?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Re: Симптоми при разбит тампон на макферсон?
Tornado написа:manot24 написа:Искам да разбера какво се случва с колата, когато са разбити тези тампони и дали се сменя цялата част или само лагера/пластмасовата подложка/ ?Fiat Marea 2.4 TD
Коментар
-
PaUnOff написа:Аз знам, че единствено се смачква тампона, но май не му пречи, или пък ако хрупа горе- съответно лагера нещо не е наред. За твоята кола мисля, че лагера е заедно с тампона и цялото тялоFiat Marea 2.4 TD
Коментар
-
Добре де, тези от сервиза не я ли погледнаха.... Интересно че и от двете страни опира Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Къде по точно опира, в коша ли? Махни горе капачките на бомбето и виж дали ти е затегнат тампона за купето. Има ли удари колата, да не се е посукала нещо?Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
PaUnOff написа:Добре де, тези от сервиза не я ли погледнаха.... Интересно че и от двете страни опира Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Къде по точно опира, в коша ли? Махни горе капачките на бомбето и виж дали ти е затегнат тампона за купето. Има ли удари колата, да не се е посукала нещо?Fiat Marea 2.4 TD
Коментар
-
Случвало ми се е да карам със скъсан тампон на макферсонапри мен е отделно от лагера и колелото седеше леко разкрачено. Да не са ти сложили от късите носачимакар, че тогава, все си мисля, че щеше да ти направи впечатление, че колелата са ти така ---/, а и така няма да опира май там ? За другата възможност са те питали вече - счупени пружини. От страната на скъсания тампон ми опираше в подкалника, но гуматаи то във предната вътрешна част , но не и пружинатагоре от вътре .AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
Коментар
-
Мога да кажа със сигурност че тампона е заедно с лагера....другото от какво е може да каже само този който я вдигне на крик или подемник и разгледа всичко както си трябва. Иначе пружината ако е счупена защо да не може да се движи, не пречи, обаче да не би да е излезнала някак си от леглото и затова и да пука. Виж дали са ти затегнати горе тампоните иии в твоя случай действително може да е и от тях проблема. Отиди на добър майстор и ще я излекуватFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
TRENDi написа:Случвало ми се е да карам със скъсан тампон на макферсонапри мен е отделно от лагера и колелото седеше леко разкрачено. Да не са ти сложили от късите носачимакар, че тогава, все си мисля, че щеше да ти направи впечатление, че колелата са ти така ---/, а и така няма да опира май там ? За другата възможност са те питали вече - счупени пружини. От страната на скъсания тампон ми опираше в подкалника, но гуматаи то във предната вътрешна част , но не и пружинатагоре от вътре .Прикачени файловеFiat Marea 2.4 TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар