Здравейте колеги, някой знае ли от къде мога да си намеря фланци за лада , за да изнеса малко гумите на типо-то навън ? Също така дали ще може да се сложат по 2 фланеца за отзад защото са по 5мм. :D а отпред ми трябва само един за да не ми подпре гумата във веждата Благодаря предварително на всички
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фланци за Лада
Collapse
X
-
eh4ev07 написа:Или си намираш стари дискове или барабани и ги носиш на един стругар да ги отреже и си готов за минимална сумаТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
eh4ev07 написа:що да е проблем стита да са хванати с щифтовете (оригиналните болтчета сложени за целта) да не бият и от другата страна да е същата дебелинаТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
michev написа:Понеже стана въпрос за болтове за лети джанти, напиши в гугъл *etebg* и ти излиза сайт на производител, там има и фланци, ама не са евтини. На сайта има и каталог и можеш директно да си избереш и поръчаш.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
iakvvu написа:Valiosport написа:Колеги намерих си 4 ладови фланеца и днес ги сложих отзад (по 2 на едното колело)...Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
michev написа:С хубави болтове за лети джанти или на шпилки с читави гайки няма никакъв проблем, карал съм навремето ладата с 15-ки 4х100 по този начин и никога ни болт ми е прохлабил, ни колело ми е биело. Към автора на темата - насочих те към сайта не за фланци, а точно заради болтовете.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар