Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Развалена резба на главина

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Развалена резба на главина

Колеги ония ден като смених зимните, , гумаджията прецака единия болт на задната гум Сега съм с 3болта , кажете какво да права, резбата е прецакана.
    Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
    Втората......пак същата!
    (_-_)______////_______(_-_)
    Punto75-Вече на жената!
    Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

И на мен ми се случи това при некадърен гумаджия Ако е много изядена резбата ще трябва да сваляш главината и да ходиш на стругар!В моя случай не беше чак толкова зле и я прокарах с метчик.Надявам се и при теб да е така.

Коментар

Re: Развалена резба на главина

bmahob написа:
      Колеги ония ден като смених зимните, , гумаджията прецака единия болт на задната гум Сега съм с 3болта , кажете какво да права, резбата е прецакана.
      Виж дали не се е прецакала резбата на болта преди това. Вземи метчик със същия размер резба и го прокарай контролно през отвора на повляклата резба. Може да успееш да минеш само по този начин. Преди да навиеш метчика, капни му масълце, за да върви по-леко.

Коментар

И аз съм бил в тоз сериал.Повлякла резба на главината-метчик съответния размер,малко грес и сега всичко е ок.Затягам обаче само с кръстачката.С пищов никогаш.
        Fiat Tipo
        Corsa b комби !

Коментар

И на моята предна главина се беше получило така. Метчика е М12х1,25 mm. Прекарай резбата с него. При мен се оправи, даже сега си стягам пак с гайковерта - няма проблем. На още два други фиата пак по същия начин оправих резбите - и те нямат проблем.

Коментар

Ако прекарам с този метчик 12х1,25 ще си остана със размера на стария болт
            Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
            Втората......пак същата!
            (_-_)______////_______(_-_)
            Punto75-Вече на жената!
            Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

bmahob написа:
              Ако прекарам с този метчик 12х1,25 ще си остана със размера на стария болт
              Да точно с стария размер но внимаваи да не хванеш на криво защото вместо да поправиш старата ще нарежеш нова резба!!!
              ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
              ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Working...
              X