Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на шарнир с носач или пълнене на шарнир ?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

"Коригирах си мерника" за Брава/Браво, наистина са по-евтини от тези за моята (Мултипла), а и са от "качествени фирми"... "Истинските" части за окачване за мен са TRW (дано не прозвучи като реклама), но са хубава сума, доколкото съм запознат... Всеки има право на избор. Аз също съм слагал на Алфата от евтините, но карат много малко. Сега имам възможност да експериментирам и на Фиата с полиуретан, още повече, че получавам гаранция. Не карам никой да прави като мен - само споделям!
    Fiat Multipla 1.9jtd 81 kW - м'глата, вече с полиуретан

Коментар

nmushnikov написа:
      somebulgar написа:
      Tornado написа:
      Аз ще ти ги демонтирам ама ако се окаже ,че трябва да се подменят тампони не знам дали ще има наличност в Казанлък за да сменя и тях и да стане за един ден.Иначе не е задължителна смяната на тампоните защото рециклирането ще скочи на около 35 лв. и ако се слага труд става повечко ,но поне ще знаеш ,че скоро с тези шарнири няма да имаш проблеми.
      Как ще разберем дали трябва и тампони ? И ако трябва да си ги купя от Стара Загора, и да дойда с тях. Дай ми цена за демонтажа на 2-та, пълненето им, смяната на тампоните и после монтаж на носачите ( аз тампоните ще си ги купя от Стз и ще ти ги донеса, да е сигурна работата )
      Рециклирането на долен носач в Стара Загора е 95 лв. (ако не се лъжа) като цената включва рециклаж на шарнира, смяна на тампони (и двата) с полиуретанови. Тествал съм ги на Алфата и съм много доволен. Ако искаш ще ти дам координати на момчетата. Аз утре вечер ще оставям Мултиплата там за тази интервенция на двата носача. В Казанлък съм носил накрайници, защото на Алфата шарнирите на долните носачи не ги правят там и оттам съм доволен. Наистина станаха за час и половина. Друг вариант, който мога да ти препоръчам е да си направиш шарнирите в Казанлък, а тампоните да сложиш полиуретан тук. Не си заслужава купуване на нови носачи, както и тампони, от съмнителни марки - взимал съм едни италиански в червена опаковка, които не стават за нищо, освен да си ги отремонтираш подобаващо в последствие. Изкарват няма и 5000 км.
      От къде мога да си купя полиуретанови тампони за мареа 1,8?
      Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Ако искаш да ти пиша на лични телефон за връзка със сервиза.
        Fiat Multipla 1.9jtd 81 kW - м'глата, вече с полиуретан

Коментар

nmushnikov написа:
          Ако искаш да ти пиша на лични телефон за връзка със сервиза.
          дай координати
          Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Working...
          X